Αστυνομικό Ρεπορτάζ

06/01/2013 - 19:35

Τώρα έρευνες και στα ξενοδοχεία! - Συλλήψεις αλλοδαπών και ξενοδόχου στη Μυτιλήνη

Τώρα έρευνες και στα ξενοδοχεία! - Συλλήψεις αλλοδαπών και ξενοδόχου στη Μυτιλήνη

Τ

ο Σάββατο 05-01-2013 το μεσημέρι, συνελήφθησαν, στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, -2- υπήκοοι Αφγανιστάν (1 άνδρας και 1 γυναίκα) ηλικίας, 38 και 35 ετών και -1- ημεδαπός ηλικίας 56 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας «περί Αλλοδαπών», καθώς και -1- ακόμη υπήκοος Αφγανιστάν ηλικίας 17 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας «περί πνευματικής ιδιοκτησίας».


Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, σε ξενοδοχείο στη Μυτιλήνη, εντοπίσθηκαν αρχικά ο 38χρονος και η 35χρονη, υπήκοοι Αφγανιστάν, οι οποίοι συνόδευαν και -6- παιδιά, να στερούνται εγγράφων νόμιμης παραμονής στη Χώρα. Ακολούθως συνελήφθη, ο 56χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου, διότι παρείχε κατάλυμα στους παραπάνω αλλοδαπούς.


Στο χώρο του ξενοδοχείου εντοπίσθηκε και ο 17χρονος Αφγανός, που διαμένει νόμιμα στη χώρα, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 134 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ήχου (CD) και 54 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι εικόνας (DVD).   


Δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας «περί Αλλοδαπών», σχηματίσθηκε και σε βάρος του 59χρονου ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου.

Μοιράσου το άρθρο!