Αστυνομικό Ρεπορτάζ

15/08/2018 - 13:07

Τραγωδία! Επέστρεφε από την Παναγία της Αγιάσου και σκοτώθηκε στην Καρύνη

up date Ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου:

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάσου της Λέσβου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (15-08-2018) το πρωί, σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 39χρονο ημεδαπό, στην οποία επέβαιναν και δύο ανήλικοι ημεδαποί, (10χρονος και 16χρονος), εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό όλων των προαναφερόμενων ατόμων.
Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης, όπου  ο 39χρονος,  λίγο αργότερα, κατέληξε.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

-------

Τραγωδία τα ξημερώματα σήμερα ανήμερα της γιορτής της Παναγίας, στην περιοχή της Καρύνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπίσημες πληροφορίες, Ι.Χ.  δίκυκλο που οδηγούσε ένας άνδρας με συνεπιβάτες τα δύο του παιδάκια, εξετράπη της πορείας του κάτω από άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε παρακείμενο χωράφι και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας επέστρεφε από την Αγιάσο όπου είχε πάει με τα δύο παιδάκια του για να προσκυνήσουν τη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης.

Τα δύο παιδάκια ευτυχώς δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο για τη ζωή τους.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 05:00 το πρωί στο 6ο χλμ του Εθνικού Οδικού Δικτύου Αγιάσου – Μυτιλήνης.

Το ανακριτικό τμήμα της Τροχαίας Μυτιλήνης διερευνά τα αίτια του νέου αυτού τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε έναν ακόμα συνάνθρωπό μας και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και ολόκληρη τη Λέσβο.

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία ο άτυχος άνδρας είναι 40 περίπου χρόνων, κατάγεται από την Πηγή, ενώ σύμφωνα με τς ίδιες πληροφορίες κανείς από τους τρεις επιβαίνοντες του δικύκλου δεν φορούσε κράνος.

 

 

πηγη: Γιάννης Σινάνης / LesvosNews.gr

Μοιράσου το άρθρο!