Αστυνομικό Ρεπορτάζ

12/08/2015 - 11:58

Τραγωδία! Νεκρός 35χρονος ψαροντουφεκάς στη θαλάσσια περιοχή της Γέρας

Νεκρός ανασύρθηκε σήμερα το πρωί 35χρονος υποβρύχιος αλιέας στη θαλάσσια περιοχή Τσίλια της Λέσβου.

Η σύζυγος του 35χρονου ανέφερε χθες το απόγευμα την εξαφάνιση του στις λιμενικές αρχές και έκτοτε ξεκίνησε επιχείρηση εντοπισμού του με τη συμμετοχή εθελοντών.

 

 

Σήμερα το πρωί ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού εντοπίστηκε νεκρός και ανασύρθηκε από μέλη του παραρτήματος Λέσβου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στις βραχονησίδες Μυρσίνια.

Για τα αίτια του θανάτου θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

 

Ηλίας Μαραβάς / ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

 

 

up date Επίσημη ενημέρωση από τη Λιμενική Αρχή 

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ότι 35χρονος είχε μεταβεί πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νότια νοτιοανατολικά ν. Λέσβου, για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας και έκτοτε αγνοείται.
Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό του αγνοούμενου υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, με τη συμμετοχή στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής με περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., και περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 
Πρωινές ώρες σήμερα, περιπολικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή Μερσινιδίου ν.Λέσβου, τον αγνοούμενο 35χρονο, χωρίς τις αισθήσεις του.
Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμένα Μυτιλήνης όπου και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.
Από την Λιμενική Αρχή Περάματος Κόλπου Γέρας Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
 

Μοιράσου το άρθρο!