Χρόνος ανάγνωσης
:
1'
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε μετά από έρευνες που κράτησαν οκτώ μερόνυχτα, ο ασυνείδητος οδηγός μιας μοτοσικλέτας που παρέσυρε και τραυμάτισε έναν πεζό στη Μυτιλήνη, αλλά έσπευσε να εξαφανιστεί εγκαταλείποντάς τον, αβοήθητο. Οι κατηγορίες σε βάρος του είναι τώρα ακόμη βαρύτερες, αφού το άτυχο θύμα έχασε τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Ο 49χρονος άνδρας, που είχε πέσει θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου σε δρόμο της πόλης, υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η προανάκριση που θα αποκάλυπτε την ταυτότητα του δράστη! Ο θάνατός του έκανε τους άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης να εντείνουν ακόμη περισσότερο τις προσπάθειές τους να τον εντοπίσουν.
Πράγματι, η μοτοσικλέτα εντοπίστηκε έχοντας πάνω της σαφή ίχνη από την πρόσκρουση με το ανθρώπινο σώμα. Έτσι, δεν άργησε να βρεθεί και ο οδηγός της, ένας 42χρονος Έλληνας, που, όμως, δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Λέσβου.
πηγη:
PROTO THEMA web
Διαβάστε επίσης
Άρθρα απο την ίδια κατηγορία
Εξετράπη μηχανή στον δρόμο Πέτρας–Μήθυμνας – Τραυματίστηκε 18χρονη
Τροχαίο στον δρόμο Πέτρας–Μήθυμνας στη Λέσβο. Μοτοσικλέτα με 22χρονο οδηγό εξετράπη και ανετράπη, με...
16χρονος και 17χρονος μπήκαν σε σπίτι στη Θερμή και άρπαξαν 8.000 ευρώ
Λέσβος: Δύο ανήλικοι 16 και 17 ετών ταυτοποιήθηκαν για κλοπή 8.000 ευρώ από σπίτι στη Θερμή. Βρέθηκε...
(update) Σκύλος-εφιάλτης στη Γέρα: Δάγκωσε παιδί, τη θεία του και 22χρονη – «Τι περιμένουν;»
Τρία περιστατικά επιθέσεων από τον ίδιο σκύλο στους Πύργους Περάματος καταγγέλλει ο δημοσιογράφος...
Συνελήφθη κτηνοτρόφος στην Αγιάσο για 20 κατσίκες που βγήκαν από το αγρόκτημα – Καταγγελία έφερε την Αστυνομία
Σύλληψη στην Αγιάσο μετά από καταγγελία: 20 κατσίκες βγήκαν από αγρόκτημα, παραβιάζοντας τα μέτρα...
Τα πιο διαβασμένα της εβδομάδας
Τελευταίες ειδήσεις
Όλες οι προσεχείς εκδηλώσεις