Αστυνομικό Ρεπορτάζ

22/03/2017 - 06:35

Τριπλή απόπειρα αυτοκτονίας στη Μυτιλήνη (φωτο)

Απίστευτο περιστατικό με τρεις Ιρανούς που αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν στο χώρο του πρώην ΣΤΕΠ στη Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα τρεις Ιρανοί μετανάστες μεταφέρθηκαν σε λιπόθυμη κατάσταση από το… πρώην ΣΤΕΠ στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης το βράδυ του Σαββάτου προς Κυριακή.

Ένας Γερμανός «αλληλέγγυος» που βρισκόταν μέσα στο ΣΤΕΠ επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ και ενημέρωσε για την ανάγκη να μεταφερθούν τα τρία άτομα στο Νοσοκομείο. 

Το περιστατικό αποκάλυψε η εφημερίδα "Τα ΝΕΑ της Λέσβου" (ρεπορτάζ Π.Γιακουμή) και αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη αίσθηση είναι ότι το ασθενοφόρο και οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μπήκαν μέσα στο χώρο του πρώην ΣΤΕΠ καθώς δεν τους επέτρεψαν οι "αλληλέγγυοι" !!!

 Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτός ο χώρος αποτελεί αντικείμενο κατάληψης και... έκρυθμων καταστάσεων

 

Ο χώρος που παλαιότερα λειτουργούσε στρατόπεδο (το πρώην ΣΤΕΠ στην Επάνω Σκάλα), ιδιοκτησίας της ALPHA BANK, κατελήφθη για πολλοστή φορά από ομάδα "αλληλέγγυων"  στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Παλαιότερα ΜΚΟ είχε ζητήσει από την τράπεζα να ενοικιάσει τον χώρο, όμως η ALPHA BANK έκανε γνωστό πως δεν επιθυμεί να εκμισθώσει τους χώρους οι οποίοι είναι πολύ παλιοί, ενώ ζήτησε από τους νεαρούς να το εγκαταλείψουν.

 

H διοίκηση της ALPHA BANK έχει ενημερώσει την αστυνομία ότι έχει αναθέσει στο νομικό τμήμα της την υποβολή μήνυσης για κατάληψη του χώρου.  Σημειώνεται, ότι το παλιό στρατόπεδο γειτνιάζει με τις εγκαταστάσεις του εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Μοιράσου το άρθρο!