Αστυνομικό Ρεπορτάζ

24/10/2019 - 19:21

Τριπλό ήταν το χτύπημα του 23χρονου στη Μυτιλήνη: Απόπειρα βιασμού, απόπειρα κλοπής, επίδειξη γεννητικών οργάνων!

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της προσβολής της γενετησίας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης. Τελικά δεν ήταν μόνο η απόπειρα βιασμού της 18χρονης. Ο 23χρονος την ίδια ημέρα είχε "χτυπήσει" άλλες δύο φορές...

Συνελήφθη σήμερα (24-10-2019) στη Μυτιλήνη, με σχετικό ένταλμα Δικαστικής Αρχής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, 23χρονος αλλοδαπός, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του περιλαμβάνει και τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, για περιστατικό απόπειρας βιασμού σε βάρος 18χρονης ημεδαπής στην οικία της στη Μυτιλήνη, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες της 17-10-2019. 

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, διακριβώθηκε η εμπλοκή του 23χρονου στην υπόθεση, ο οποίος εντοπίστηκε χθες (23-10-2019) στη Μυτιλήνη, προσήχθη σε αστυνομικό κατάστημα και ακολούθως συνελήφθη. 

 

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι, ο ίδιος δράστης την 17-10-2019, αποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία 62χρονης ημεδαπής στη Μυτιλήνη με σκοπό την κλοπή, ενώ την ίδια ημέρα επέδειξε τα γεννητικά του όργανα σε 56χρονη ημεδαπή στην ίδια περιοχή.

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μοιράσου το άρθρο!