Αθλητικά

28/01/2011 - 23:00

H δίκη του "λαμπρού τέκνου" της Μυτιλήνης που ακούει στο όνομα Κώστας Κεντέρης!!!

Με την κατάθεση του ορθοπεδικού, Λάκη Νικολάου, συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου η εκδίκαση της υπόθεσης του δηλωθέντος τροχαίου, παραμονή της έναρξης των ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας με κατηγορούμενους τους ολυμπιονίκες, Κώστα Κεντέρη και Κατερίνα Θάνου, τον τότε προπονητής τους Χρήστο Τζέκο, έξι γιατρούς του ΚΑΤ και δύο πολίτες που είχαν δηλώσει αυτόπτες του επίμαχου ατυχήματος.Ο γιατρός κατέθεσε στο δικαστήριο ότιαπό όσα γνωρίζει, οι δύο αθλητές εισήχθησαν με αντικειμενικά κριτήρια στο ΚΑΤ, όπου είχαν παραμείνει πέντε ημέρες, καθώς εμφάνιζαν ζαλάδες εμετούς και κεφαλαλγίες.

Σε ερώτηση του προέδρου αν ένας ασθενής μπορεί να ξεγελάσει τους γιατρούς, ο ορθοπεδικός απάντησε ότι "μπορεί αλλά όχι επ' αόριστον". Όπως τόνισε, ένας γιατρός μπορεί να ξεγελαστεί το πολύ τις δύο πρώτες ημέρες. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως αν υπήρξε δόλος στην υπόθεση θα πρέπει να αναζητηθεί αλλού και όχι στο νοσοκομείο καθώς ότι έγινε εκεί ήταν σωστό. Ο συνήγορος υπεράσπισης, κ.Δημητρακόπουλος, υπέβαλε αίτημα στο δικαστήριο να καλέσει σε κατάθεση του ιατροδικαστές κ.κ. Κουτσάφτη και Καρακούκη οι οποίοι είχαν μελετήσει τους ιατρικούς φακέλους των δύο αθλητών.

Οι μάρτυρες πάντως που εξετάστηκαν μέχρι τώρα  είπαν είναι ότι δεν ήταν μπροστά στο ατύχημα, αλλά ότι είδαν 4-5 άτομα να στέκονται μπροστά από τη μηχανή, χωρίς όμως να μπορούν να τους αναγνωρίσουν. «Την άλλη μέρα άκουσα για το τροχαίο. Πήρα τηλέφωνο γιατί σαν Έλληνας μου κακοφάνηκε να λένε για ψεύτικο τροχαίο», δήλωσε ο ένας εξ αυτών.

Παράλληλα, εξετάστηκε και η υπάλληλος του ΕΟΦ που συμμετείχε στον έλεγχο στην αποθήκη του Χρήστου Τζέκου Η δίκη συνεχίζεται. (με πληροφορίες από το ΒΗΜΑ)

Μοιράσου το άρθρο!