Αθλητικά

26/09/2011 - 15:59

Γήπεδο Μυτιλήνης: Ο Δ. Βουνάτσος "δικαιώνει" το Lesvosnews

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου το Lesvosnews.net  τόλμησε να αναδημοσιεύσει την είδηση από την ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη σύμφωνα με την οποία :

Επικίνδυνο προς χρήση κρίθηκε από την τοπική πολεοδομία το γήπεδο της Μυτιλήνης, αλλά λουκέτο δεν μπαίνει.

Κανείς εισαγγελέας;

Να σημειώσουμε ότι η είδηση αν και ήταν γνωστή  από 17/9/2011  τα "τοπικά"  ΜΜΕ την είχαν θάψει .  

(Την είχε δημοσιεύσει από  17/9/2011  ο Κυριάκος Θωμαΐδης !!!!)

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου 2011 ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας και Αθλητισμού Κώστας Αστυρακάκης με δηλώσεις του στην Τηλεόραση Μυτιλήνης επιτεθεί ενάντια στους ανώνυμους που διοχετεύουν τέτοιες ειδήσεις  (σημείωση Lesvosnews: βέβαια δεν ανέφερε καθόλου το όνομα Κυριάκος Θωμαΐδης)  και δήλωσε ότι δεν θα κλείσει το γήπεδο Μυτιλήνης.  Μάλιστα συμπλήρωσε ότι το πόρισμα της πολεοδομίας (σημείωση Lesvosnews: που ακόμη περιμένουμε να δώσει στη δημοσιότητα!!!!!) δεν κρίνει το γήπεδο ακατάλληλο και δεν υπάρχει λόγος να κλείσει. (σημείωση Lesvosnews: ούτε κατάλληλο).

Σήμερα 26/9/2011 στην ΕΡΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ο Δήμαρχος Λέσβου  Δημήτρης Βουνάτσος δήλωσε ότι μακροσκοπική εξέταση της πολεοδομίας έδειξε αυξημένη επικινδυνότητα στις κερκίδες ενώ ομάδα επιστημόνων από το ΕΜΠ θα βρίσκονται στο νησί εντός της εβδομάδας και με ειδικά μηχανήματα θα εξετάσουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται το στάδιο αλλά και το κολυμβητήριο η λειτουργία του οποίου έχει διακοπεί.

Ο αναγνώστης ας βγάλει τα συμπεράσματά του !!!!

Μοιράσου το άρθρο!