Αθλητικά

23/03/2012 - 17:09

3αρα έριξε η Καλλονή στον Εύοσμο κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα !

42' 0-1 Ζουρούδης (γυριστό σουτ)
73' 0-2 Λεοζίνιο (σουτ) 77' 1-2 Παμπόε (σουτ) 93' 1-3 Μανούσος (σουτ) Διαιτητής είναι ο Τίκας (Καρδίτσας), ο οποίος έχει παρατηρήσει με κίτρινη κάρτα τον Μαργαρίτη του Αγροτικού Αστέρα. ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Βαφέας, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης (46' Προβατίδης), Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος Π., Παμπόε. ΚΑΛΛΟΝΗ: Σουλογάνης, Καρακώστας, Γκοϊανίρα, Μανούσος, Ντος Σάντος, Λεοζίνιο, Γάλας, Κριπιντίρης, Βαλιός, Χατζόπουλος, Ζουρούδης. 2012-03-23   Ρεπορτάζ αγώνα από aelk.gr
Διαβασμένη και καταιγιστική η ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στον Εύοσμο, πέτυχε πάλι 3 γκολ εκτός έδρας και πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη  νίκη της  μακριά από το νησί με 1-3 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα για την 21η αγωνιστική της Football League. Τα γκολ ο Ζουρούδης, ο Λεοζίνιο και ο Μανούσος.  
Η ΑΕΛΚ μπήκε δυνατά στον αγώνα και για ένα δεκάλεπτο είχε το παιχνίδι στα πόδια της χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Μανούσο μόλις στο 2ο λεπτό να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ που είχε ο επιθετικός μας με τον τερματοφύλακα Γιακουμή, ωστόσο, το πλασέ του πήγε άουτ. Στη συνέχεια ο Αγροτικός Αστέρας ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς, όμως, να γίνει απειλητικός για την εστία του Σουλογάνη ο οποίος δεν είχε πολλή «δουλειά» στο πρώτο ημίχρονο. Στο καλύτερο σημείο, στο 42΄ ο Ζουρούδης σκόραρε για την ΑΕΛΚ. Ο επιθετικός της ομάδας μας εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών του Αγροτικού Αστέρα στο κέντρο της άμυνας και όντας με πλάτη στο τέρμα, γύρισε και πλάσαρε τον Γιακουμή κάνοντας το 0-1 στον Εύοσμο και στέλνοντας την ΑΕΛΚ με το «διπλό» στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε με σκοπό να ισοφαρίσει με κάποιο γρήγορο γκολ και πέρασε μαζικά στην επίθεση αφήνοντας κενούς χώρους, όμως, στην ΑΕΛΚ για αντεπιθέσεις. Μάλιστα, ο Αγροτικός Αστέρας είχε μια καλή ευκαιρία με τον Προβατίδη στο 51΄  ο οποίος όμως στο γυριστό σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Η ΑΕΛΚ έχασε στο επόμενο διάστημα πολλές ευκαιρίες για να πετύχει και δεύτερο γκολ κάτι όμως που ήρθε στο 73ο λεπτό. Στη φάση που έκρινε ουσιαστικά τον αγώνα και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΛΚ ο Λεοζίνιο με προβολή έπειτα από σέντρα του Μανούσου διπλασίασε τα τέρματα της Καλλονής. Η μείωση του σκορ σε 1-2 με γκολ του Παμπόε για τον Αγροτικό Αστέρα δεν είχε συνέχεια για την ομάδα του Ευόσμου η οποία δέχθηκε και τρίτο γκολ με τον Μανούσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Η ομάδας ήταν σαφώς ανώτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα χωρίς να απειληθεί ουσιαστικά από τον Αγροτικό Αστέρα και με το ποιοτικό ρόστερ που διαθέτει εκμεταλλεύτηκε τους χώρους που έδωσαν οι γηπεδούχοι ιδιαίτερα μετά το 0-1 και με καλό ποδόσφαιρο και σωστή τακτική πέτυχαν άλλα δύο γκολ. Έτσι, η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη πήρε μια παλικαρίσια νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη και επιστρέφει στη Λέσβο με τους τρεις βαθμούς στις βαλίτσες της για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για το ματς της Τετάρτης στις τέσσερις το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, κόντρα στον Φωκικό.

Μοιράσου το άρθρο!