Αθλητικά

20/05/2019 - 07:15

4η θέση στη Χίο - 2ο CCR Χίου

Στον απαιτητικό αγώνα της Χίου μετέβησαν οι αθλητές ποδηλασίας από τη Λέσβο, Χαράλαμπος Μπουντάκης και Νίκος Τελωνιάτης.

Στον αγώνα αυτόν έπρεπε να τρέξουν ομάδες των 2 ή περισσότερων, να επιδείξουν ομαδική συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και να οδηγήσουν την ομάδα τους στον τερματισμό όπου μετρούσε ο χρόνος του τελευταίου της ομάδας. Με συμμετοχές από Αθήνα, Σάμο αλλά και τη Λέσβο, νικητές αναδείχθηκαν οι Τσουκαλοχωρίτης - Κεχάογλου, που πέρασαν στο νήμα του τερματισμού τους Καμπακλής - Σταυριανός αφήνοντας στην τρίτη θέση το δίδυμο Κουλούπης - Φακούδης. Στην 4η θέση κατετάγησαν οι αθλητές από τη Λέσβο Μπάμπης Μπουντάκης και Νίκος Τελωνιάτης που οδήγησαν εξαιρετικά σε όλο τον αγώνα κοντά στην κορυφή. Στα τελευταία χιλιόμετρα του αγώνα ο Μπουντάκης ξεκόλλησε από τους πρωτοπόρους αλλά προβλήματα από κράμπες τον ανάγκασαν να περιοριστεί σε πιο πίσω θέσεις.

Ο Τελωνιάτης μαχόταν με τον αντίθετο αέρα στα τελευταία χλμ της επιστροφής κάτι που τον έριξε μια θέση λίγο πριν τον τερματισμό.

Η 4η θέση που πέτυχε η ομάδα από τη Λέσβο θεωρείται πολύ καλή για το είδος του αγώνα και την εξαιρετικά αναβαθμισμένη εικόνα των αθλητών ποδηλασίας στο γειτονικό νησί που αντιμετώπισαν οι αθλητές μας. 

Μοιράσου το άρθρο!