Αθλητικά

23/07/2021 - 17:06

5 μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Μυτιλήνης

Απολογισμός της πορείας του ΝΟΜ στους 87ους Πανελλήνιους Αγώνες Κωπηλασίας

Μια πραγματική εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα κωπηλασίας του Ν.Ο. Μυτιλήνης με προπονητή τον Αριστείδη Βογιατζή.

Απολογισμός των Αγώνων

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης κατάφερε να συγκεντρώσει 5 μετάλλια, 3 στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων και 2 στην κατηγορία εφήβων και νεανίδων. Αναλυτικά οι επιδόσεις των αθλητών της αγωνιστικής μας ομάδας αλφαβητικά:

  1. Καραγιάννη Έφη: 2η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων.
  2. Καραγίαννης Στρατής: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων, 3η θέση δίκωπο με πηδαλιούχο Εφήβων και 4η θέση δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών.
  3. Καρέτας Στρατής: 3η θέση στο διπλό σκιφ Παίδων.
  4. Κοντού Μιλένα: 3η θέση στο σκιφ Νεανίδων και 6η θέση στο σκιφ Κορασίδων.
  5. Κουρασαντζής Στρατής: 3η θέση στο διπλό σκιφ Παίδων.
  6. Λάσκαρης Βασίλης: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.
  7. Λάσκαρης Χρήστος: 3η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο, 6η θέση στο τετραπλό σκιφ Εφήβων και 4η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών.
  8. Μανώλης Αχιλλέας: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.
  9. Μανώλη Μαρία: Πραγματοποίησε μια πραγματικά αξιοπρεπή εμφάνιση κατακτώντας την 5η θέση στο προκριματικό του σκιφ κορασίδων και την 4η στον επαναλληπτικό.
  10. Σχίζας Δημήτρης: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.
  11. Τεντολούρη Μυρσίνη: 2η θέση στο διπλό σκιφ Κορασίδων.
  12. Τεντολούρης Παναγιώτης: 3η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο και 6η θέση στο τετραπλό σκιφ Εφήβων και 4η θέση στην δίκωπο με πηδαλιούχο Ανδρών .
  13. Φωτίου Μάριος: 3η θέση στη τετράκωπο με πηδαλιούχο Παίδων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα από τα «φυντάνια» μας στην κατηγορία Ανάπτυξης, ο Αξαρλής Παναγιώτης επιλέχτηκε από τους προπονητές της Εθνικής μεταξύ άλλων από όλη την Ελλάδα με σκοπό να «μαζέψει» πολύτιμες εμπειρίες κατά την διάρκεια των Πανελλήνιων Αγώνων. 

Μοιράσου το άρθρο!