Αθλητικά

24/07/2013 - 09:50

Αδειοδοτήθηκε η ΑΕΛΚ

Η διαδικασία της εκδίκασης για την αδειοδότηση της ΑΕΛΚ  κράτησε μόλις ένα λεπτό αφού επληρούντο τα οικονομικά, αθλητικά και νομικά κριτήρια καθώς και τα κριτήρια υποδομής.

Η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ ήταν καταφανέστατα θετική και αναμένεται η λήψη της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ.

Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Χάρης Γρηγορίου και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Ιατρέλλης.

Αμέσως μετά από αυτή την εξέλιξη ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Νίκος Μιχαλάκης προέβη στην εξής δήλωση:

«Νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση για την αδειοδότηση της ομάδας μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο κ. Κώστα Παπαδόπουλο, την προϊσταμένη γραμματείας και συντονίστρια της διαδικασίας της αδειοδότησης στην ομάδα μας Ευγενία Στιβακτάκη, τον υπεύθυνο ακαδημιών και προπονητή της Κ20 Δημήτρη Γαβαλά, τον δικηγόρο μας της ΠΑΕ Χάρη Γρηγορίου, τον Οικονομικό Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Ιατρέλλη και την Έλενα Καρέκου, την Χριστίνα Σικέλη και τον Κωνσταντίνο Σπυριδάκο για τη γραμματειακή υποστήριξη που παρείχαν».

Μοιράσου το άρθρο!