Αθλητικά

02/12/2012 - 19:50

ΑΕΛ Καλλονής - Δόξα Δράμας 1-0 με σφραγίδα Μανούσος!

ΑΕΛ Καλλονής - Δόξα Δράμας 1-0  με σφραγίδα Μανούσος!

yle="text-align: justify;">Ο Μανούσος είχε δοκάρι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της Καλλονής κόντρα στη Δόξα Δράμας, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα σημάδεψε σωστά και χάρισε τους πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του!

Μπορεί η ΑΕΛΚ να δυσκολεύτηκε αρκετά, καθώς οι «Μαυραετοί» αποδείχθηκαν σκληροτράχηλοι, ωστόσο ο Μανούσος αφού προειδοποίησε στο 90', στο 92' έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.

Ο καιρός δεν ήταν... σύμμαχος για τις δύο ομάδες, αφού τα έντονα καιρικά φαινόμενα έκαναν την παρουσία τους στο νησί της Λέσβου. Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 20', όταν ο Λεάντρο έκανε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 40' ο Μαρσέλο δοκίμασε το πόδι του από πολύ μακριά, όμως η μπάλα έφυγε λίγο άουτ! Στην επανάληψη και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί και στο 46' ο Μανούσος σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Γουμαγιάς. Στο 63' ο Μάππας έκανε το λάθος και ο Καπέλ με άδεια εστία δεν κατάφερε να σκοράρει! Στο 90' ο Μανούσος σούταρε, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και στο 92' ο ίδιος παίκτης κατάφερε να βρει το στόχο!

Μετά από φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ και έβαλε μπροστά την ομάδα του στο σκορ, δίνοντας παράλληλα το σημαντικό «τρίποντο».

Παρουσία του Προέδρου, Νίκου Μιχαλάκη, η Καλλονή πήρε μια σημαντική νίκη απέναντι στη Δόξα Δράμας. Τώρα παίκτες και τεχνική ηγεσία στρέφουν την προσοχή τους στον επόμενο αγώνα εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα για τη 13η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.

 

Συνθέσεις:

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Κώτσιος, Χωριανόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Αναστασιάδης, Σιλιγαρδάκης (46' Κριπιντίρης), Μαρσέλο, Μανούσος, Γιόνδης (46' Μανουσάκης), Λεοζίνιο, Γκονζάλες (64' Ντάμπος).

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζανάβαρας): Γουμάγιας, Ταραλίδης, Καμινιώτης (57' Ρούσεφ), Ιντζόγλου, Σοϊλέδης, Κάπελ (75' Γκαρακλίδης), Πουλάκος (66' Θάνος), Καστελάν, Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς.

Μοιράσου το άρθρο!