Αθλητικά

29/04/2012 - 18:54

ΑΕΛ Καλλονής: "Έσπασε" τα δοκάρια στη Λάρισα αλλά τελικά πήρε μόνο το "Χ"

 

Λάρισα - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 1-1 

Το βαθμό της ισοπαλίας με 1-1 απέσπασε η ομάδα της Καλλονής κόντρα στη Λάρισα σε έναν αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Football League. Ήταν ένα ματς που «έσπασαν» τα δοκάρια από πλευράς ΑΕΛΚ η οποία είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα. Το γκολ για την ομάδα ο Μανουσάκης.

Μπορεί η Λάρισα να μπήκε δυνατά ως γηπεδούχος στο παιχνίδι και με τον Ζεκίνια, τον Γκονζάλεζ και τον Καούνο να απείλησαν τον θετικότατο Μάππα ο οποίος έκανε πολύ καλές επεμβάσεις κρατώντας το μηδέν για την Καλλονή, ωστόσο, η ΑΕΛΚ μας ήταν αυτή που ευτύχησε να ανοίξει πρώτη το σκορ με την προβολή του Μανουσάκη έπειτα από σέντρα του Λεοζίνιο. Η ομάδα μας είχε και τη δυνατότητα να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά το δοκάρι σταμάτησε το σουτ του Λεοζίνιο και ο επερχόμενος Ταραχούλσκι αν και σκόραρε υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Με αυτό το υπέρ της 0-1 η Καλλονή πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή της ομάδας της Καλλονής  παρέμεινε αμείωτη με τους Ντος Σάντος και Λεοζίνιο να έχουν σημαντικές ευκαιρίες να αυξήσουν το δείκτη του σκορ. Ωστόσο, ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσια κάνοντας το 1-1. Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε χωρίς κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το 89΄ όταν ο Μανουσάκης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ. Η ομάδα επιστρέφει στη Μυτιλήνη για να προετοιμαστεί για τα επόμενα κρίσιμα ματς του πρωταθλήματος και να συνεχίσει τον αγώνα που δίνει για την είσοδό της στα playoff.

Λάρισα: Σωτηρίου, Παπαγεωργίου, Βενετίδης, Ψωμάς, Κολοβέτσιος, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι (46΄ Γκρούμπιεσιτς), Γκονζάλεζ (75΄ Χασομέρης), Ζεκίνια (87΄ Καρανίκας), Καούνος

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: Μάππας, Καρακώστας, Χατζόπουλος, Κριπιντίρης, Μήτσης, Μαρσέλο, Μανουσάκης, Λεοζίνιο, Ντος Σάντος (87΄ Γάλας), Μανούσος (82΄ Ζουρούδης), Ταραχούλσκι (73΄ Τραορέ)

Μοιράσου το άρθρο!