Αθλητικά

17/02/2013 - 19:30

ΑΕΛ Καλλονής: νίκησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο

ΑΕΛ Καλλονής: νίκησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο

ΑΕΛ Καλλονής: νίκησε παίζοντας καλό ποδόσφαιρο

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - Παναιτωλικός 2-0 

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και όντας συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ Καλλονής πανηγύρισαν τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης και πλέον κοιτούν το επόμενο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου στη Μυτιλήνη την Τετάρτη στις 15:00.
 
Με "μαέστρο" τον Λεοζίνιο και με το ίδιο επιθετικό σχήμα που παρατάχθηκε και στον Βόλο η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ προηγήθηκε με γκολ του Βραζιλιάνου στο 17'. Ο Κάντζι βγήκε από τα αριστερά, έκανε πάσα-διαβήτη στον Λεοζίνιο και εκείνος ψύχραιμα, με δυνατό πλασέ, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Τακίδη γράφοντας το 1-0 και βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.
 
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, στο 32', ο «Μακ» ντρίπλαρε τους πάντες, βρέθηκε από πλάγια θέση στην περιοχή και έβγαλε στον «Λέο» ο οποίος φάτσα με το τέρμα δε δυσκολεύτηκε να πετύχει το δεύτερο γκολ για την ομάδα μας και δεύτερο προσωπικό του κάνοντας το 2-0.
 
Στην επανάληψη η υπεροχή της ΑΕΛΚ μας συνεχίστηκε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Η ομάδα μας λειτούργησε υποδειγματικά στον ανασταλτικό τομέα κλείνοντας τους διαδρόμους στους επιθετικούς του Παναιτωλικού που δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Μάππα πέρα από το δοκάρι που είχαν στο 23ο λεπτό.
 
Τώρα οι ποδοσφαιριστές μας έχουν δυο μέρες για να προετοιμαστούν για το ματς της 23ης αγωνιστικής, με τον Εθνικό Γαζώρου, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης την Τετάρτη στις 15:00.
 
Σκόρερ: 17', 32' Λεοζίνιο
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Μάππας, Κώτσιος, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο (84' Γάλας), Λεοζίνιο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος (67' Κριπιντίρης), Ντιμπαλά, Κάντζι (90' Βαλιός), Σερφά
 
Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Δάρλας (30' λ.τρ. Γκόλιας), Σίλβα Τζούνιορ (46' Καμαρά), Σφακιανάκης, Μπόγιοβιτς, Φαβάλι, Σίσιτς (62' Κουτσοσπύρος), Μπελόν

Μοιράσου το άρθρο!