Αθλητικά

22/11/2013 - 22:37

Άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο - Σοκ από το θάνατο του Παναγιώτη Σαλταμάρα

Παναγιώτης Σαλταμάρας

yle="text-align: justify;">Έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή πριν από λίγες ώρες, σε ηλικία 55 ετών, προκαλώντας σοκ στην ποδοσφαιρική κοινότητα της Λέσβου, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αιολικού και προπονητής του Κεραυνού Αφάλωνα, Παναγιώτης Σαλταμάρας!

Ο άλλοτε μεγάλος άσσος του Αιολικού και του Πανιωνίου, με την αδιάκοπη παρουσία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Λέσβου και έντονη δραστηριότητα σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Παλαιμάχου της Λέσβου, κατέβηκε στην καθιερωμένη προπόνηση των παλαιμάχων που γίνεται κάθε Παρασκευή στο γήπεδο απέναντι από τα Δικαστήρια και δέκα λεπτά μετά από την έναρξή της, σωριάστηκε σύμφωνα με τους συμπαίκτες του στο έδαφος.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά ήταν ήδη αργά, με τους γιατρούς να αποδίδουν σε οξύ έμφραγμα τον πρόωρο χαμό του.

Συγκλονισμένοι όλοι οι άνθρωποι του λεσβιακού ποδοσφαίρου, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το γεγονός.

πηγη: sportlesvos.gr

 

 

Δείτε εδώ το φωτογραφικό αφιέρωμα που ετοίμασε ο  Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Λέσβου

up date ανακοινώσεις

H ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Απεβίωσε σε ηλικία 55 ετών, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, Παναγιώτης Σαλταμάρας, κατά την διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στην Μυτιλήνη.
Η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, καθώς και ο σύνδεσμος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Σαλταμάρα για τον απρόσμενο χαμό του.

Ανακοίνωση ΑΕΛ Καλλονής

Η οικογένεια της Καλλονής εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Παναγιώτη Σαλταμάρα. Εκφράζει παράλληλα την λύπη της για το απροσδόκητο και άδικο χαμό του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

 

Ανακοίνωση Δ.Σ. Αιολικού

Σύσσωμη η Αιολική οικογένεια και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αιολικού, αισθάνονται βαθύτατη θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή μας, Παναγιώτη Σαλταμάρα. Διατέλεσε επί μακρόν ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και ακούραστος εργάτης προς όφελος του Λεσβιακού ποδοσφαίρου. Ο θάνατος του αφήνει πολύ μεγάλο κενό σε όλη την Λεσβιακή οικογένεια του αθλητισμού, ενώ είναι βέβαιο ότι από σήμερα η αθλητική οικογένεια του Νησιού μας θα είναι φτωχότερη
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του,
Δ.Σ ΑΕΠΣ ΑΙΟΛΙΚΟΣ

 

Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης
Το λεσβιακό ποδόσφαιρο είναι από χθες φτωχότερο μετά την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου, αλλά και σπουδαίου αθλητή, του Παναγιώτη Σαλταμάρα που τίμησε τον Αιολικό επί σειρά ετών τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης εκφράζει τη θλίψη του για τον ξαφνικό του χαμό. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
 

Μοιράσου το άρθρο!