Αθλητικά

04/03/2019 - 06:44

Αιολικάρα στην Σαντορίνη!

Ο Αιολικός πέρασε από την Σαντορίνη νικώντας 2-1 την Θύελλα Καμαρίου πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, μείωσε προσωρινά τη διαφορά από τον Ηλυσιακό στους δύο βαθμούς και θα περιμένει να δει τι θα κάνει με την Κόρινθο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ιδανικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 1ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Θέμη Ποτουρίδη ο οποίος από κοντά νίκησε τον Ανδριόλα για το 0-1, με τον Αιολικό να αλλάζει συνολικά 16 πάσες στη φάση του γκολ. Η ομάδα της Μυτιλήνης έδειξε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έχασε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσουβαλτσίδη αλλά το σουτ που δοκίμασε έφυγε λίγο δίπλα από τα δοκάρια των γηπεδούχων.

Η Θύελλα Καμαρίου απείλησε για πρώτη φορά στο 34΄ με τον Ερρίκο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κουμπά ο οποίος απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους και έτσι ο Αιολικός πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενος 1-0.

Στην επανάληψη οι Μυτιληνιοί απείλησαν στο ξεκίνημα με ένα σουτ από τον Ποτουρίδη το οποίο μπλόκαρε ο Ανδριόλας, λίγο αργότερα οι γηπεδούχοι φώναξαν για πέναλτι πάνω στον Αργυρίου αλλά ο διαιτητής Αλιάγας συνέχισε το παιχνίδι. Η Θύελλα κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 71΄ με τον Ζανελάρι σε μία φάση διαρκείας. Η ομάδα της Μυτιλήνης προσπάθησε να αντιδράσει, τα λεπτά περνούσαν και στο 84΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην επίτευξη δεύτερου τέρματος με τον Λαλά, όπου με κεφαλιά νίκησε τον Ανδριόλα χαρίζοντας την μεγάλη αυτή νίκη στον Αιολικό που μένει στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Λαλάς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, ενώ να αναφέρουμε πως ντεμπούτο με την φανέλα του Αιολικού έκανε ο Φράνσις Καλόμπο ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 78΄.

Οι συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Κ. Μιχάλης): Ανδριόλας, Σπανός, Γελαδάρης, Μαυρομάτης (37' Ζανελάρι), Φίλων, Σιμιτσής, Λιγνός (37' Μάκο), Μαντούσης, Ερρίκος, Αργυρίου, Γιαννής (89' Δαβηλάς)

Αιολικός (Απ. Στύλος): Κουμπάς, Μπουζούρας, Κρητικός (56' Λαλάς), Τάχιας (50' Καπταγιάννης), Βαλιός, Τσομπανέλλης, Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης (78' Φράνσις Καλόμπο), Ποτουρίδης (91' Παπαδόπουλος), Βουτσιώτης, Τζόρνταν

 

scorelesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!