Αθλητικά

24/02/2013 - 18:57

Αιολικός πόνος....

Αιολικός πόνος....

&n

bsp;

Aιολικός - Νέα Ιωνία 0-1 το τελικό σκορ του σημερινού αγώνα ...που ουσιαστικά είναι επίλογος... η μάχη ανόδου χάθηκε
δεν έχει αξία να μιλήσουμε για το αγώνα...
 
 
 
Διαβάστε το άρθρο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα των φίλων του Αιολικού aiolikos-fans.gr
Ένα άρθρο που περιγράφει τον πόνο, την οργή και την κρυφή ελπίδα των φίλων του Αιολικού
 
Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ, ΑΛΛΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΟΤΕ!
 
Περίεργα συναισθήματα. Δύσκολα. Το ξέραμε, φαινόταν, το φωνάζαμε, ίσως όχι τόσο δυνατά όσο θα πρεπε, για να μην χαλάσουμε το όποιο κλίμα. Η ΙΔΕΑ έπεσε για δευτερη φορά από το 1975 τοπικό, 13 χρόνια μετά πάλι τα ίδια. Θα αντέξουμε ξανά? Την τελευταία φορά σηκώσαμε κεφάλι, τώρα? Αυτό που βέβαια τρελαίνει τα κοντέρ στα μυαλά μας είναι ότι σήμερα θα έπρεπε να ανεβαίνουμε Β Εθνική και όχι να πέφτουμε τοπικό.
Ολα ξεκίνησαν απο πέρυσι...φέτος ολοκληρώθηκε το κακό. Πέρυσι ήταν τεράστια ευκαιρία...για 2 αγώνες με την Σαλαμίνα...100 φορές να παίζαμε δεν θα χάναμε αν ξέραμε τη σημασία των αγώνων τότε...
Πέρυσι ήταν τεράστια ευκαρία και την πετάξαμε από ανικανότητα, φέτος όμως? 7 ανέβαιναν! και εμείς δεν ανεβήκαμε....όχι από ανικανότητα αλλά από μία σειρά από εγκλήματα.
Εγκληματα που άρχισαν από πέρυσι τον Μάιο. Τα αυτονόητα δεν έγιναν. Φαντάζομαι ότι μέχρι να πατήσω enter και να ολοκληρώσω το κείμενο η διοίκηση θα έχει δηλώσει τουλάχιστον παραίτηση και συγγνώμη από την Ιστορία αυτής της ΙΔΕΑΣ,3 λέξεις φτάνουν, "αντίο και συγγνώμη" οποιαδήποτε λέξη ΄πάνω από αυτές τις συγκεκριμένες τρείς λέξεις ας το γνωρίζουν ότι θα δημιουργήσουν πολύ  άσχημα σχόλια απο την πλευρά του κόσμου (απλά θα εξωτερικεύσουν αυτά που αισθάνονται για το ΔΣ και τον Πρόεδρο).
Αντέχει κανένας να παρατάξει τα λάθη? Εγω όχι δεν το αντέχω, γιατί απλά και έναν αντίπαλο να βάζαμε να διοικήσει, τόσα πολλά δεν θα έκανε. Το θέμα είναι οτι ο κ Βέρρος θα φύγει (δεν εχω πατήσει ακόμα enter) και θα συνεχίσει να ρωτάει πόσο πήγε η καλλονιτσα περισσότερο από πόσο πήγε η ΑΙΟΛΙΚΑΡΑ, το θέμα είναι ότι ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. Θα μείνουμε να συνεχίσουμε την Ιστορία και την ΙΔΕΑ, αυτή που ξεφτύλισε ο κ Βέρρος.
 
Δεν είναι μόνο ότι δεν έχω κουράγιο να γράψω αλλο΄έιναι και ότι βιάζομαι να πατήσω ENTER.
 
AIO ΘΥΜΙΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

Μοιράσου το άρθρο!