Αθλητικά

04/11/2013 - 17:45

Ανακοίνωση Αίαντα Μυτιλήνης: καταγγέλει αμόκ κόκκινων καρτών!

&n

bsp;  ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2005-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ   

Το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Νοεμβρίου είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στον ΑΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ και τον ΕΡΜΗ ΠΑΜΦΙΛΩΝ. Αντί αυτού γίναμε άθελα μας θεατές μιας φαρσοκωμωδίας με πρωταγωνιστή τον διαιτητή κ. ΠΟΥΛΟ και άξιους συμπρωταγωνιστές του, τους βοηθούς κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ και κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗ. Όσο για τους κομπάρσους;;;; Οι 22 ποδοσφαιριστές. ο αριθμός των οποίων μειωνόταν συνεχώς με γεωμετρική πρόοδο!!! Κατά μία διαβολική σύμπτωση, οι «κομπάρσοι» του ΑΙΑ έφευγαν από την σκηνή βιαστικά, πριν το θέατρο του παραλόγου τελειώσει!!!

Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης με υπόδειξη του κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗ, ο οποίος είδε «ανατροπή» ποδοσφαιριστή του ΕΡΜΗ από τον τερματοφύλακά της ομάδας μας (κάτι που δεν διαπίστωσε ο διαιτητής ο οποίος βρισκόταν 10 μέτρα από την φάση και με καθαρό οπτικό πεδίο) και αφού υπέδειξε φάουλ, τον απέβαλε. Ο ΕΡΜΗΣ ήταν καλύτερος από εμάς και σωστά προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0! Στο 75ο λεπτό, κάναμε το τραγικό λάθος να ισοφαρίσουμε αλλάζοντας για λίγο το σενάριο...Και όταν παίχτης του ΕΡΜΗ είδε δικαιολογημένα δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 80ο λεπτό και η ισορροπία αποκαταστάθηκε. Ο κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ από απόσταση τουλάχιστον 30 μέτρων και ανάμεσα σε πλήθος παιχτών διαπίστωσε κάτι που τόσο καιρό όλοι εμείς αγνοούσαμε, ότι δηλαδή διαθέτουμε παίχτη άριστο στις πολεμικές τέχνες και ότι κακώς τόσο καιρό δεν τον έχουμε εντάξει στο τμήμα JIU-JITSU που διατηρεί η ομάδα μας, με πανελλήνιες και όχι μόνο επιτυχίες.

Η συνέχεια απερίγραπτη. Οι παίχτες αναρωτιούνται τι είχε συμβεί, ζητάνε εξηγήσεις από βοηθό και διαιτητή και ακολουθεί αμόκ κόκκινων καρτών!!! Ο κ ΠΟΥΛΟΣ έδειξε την κόκκινη κάρτα σε τρεις επιπλέον παίκτες και στη συνέχεια αναιρεί τη μια ώστε να μείνουμε  με 8 ποδοσφαιριστές για να συνεχιστεί το παιχνίδι!!! Στο 89ο λεπτό σε αντεπίθεση της ομάδας μας και σε προσπάθεια παίχτη μας να αποφύγει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ανατράπηκε καθαρά και ενώ ήταν 2 μέτρα από την γραμμή του τέρματος, όμως αυτή την φορά ο κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗΣ δεν είδε τίποτα, όπως βέβαια και ο κ. ΠΟΥΛΟΣ!!! Δεν έπρεπε λοιπόν να δείξει κίτρινη κάρτα για «θέατρο» στον παίχτη μας;;; Και αφού πλέον αγωνιζόμασταν χωρίς κανονικό τερματοφύλακα στο 94ο και στο 96ο λεπτό δεχθήκαμε 2 τέρματα!!! Σαν ομάδα δεν έχουμε δείξει ΠΟΤΕ τέτοια δείγματα γραφής και ειδικά τα τελευταία 2 χρόνια από αρκετούς ανθρώπους του χώρου έχουμε δεχθεί συγχαρητήρια για την συμπεριφορά μας!

Θερμή παράκληση προς τα αρμόδια όργανα, οι 3 αυτοί κύριοι να μην σφυρίξουν στο μέλλον αγώνα της ομάδας μας! Θα ήταν παράλειψη από μέρους μας να μην δώσουμε συγχαρητήρια στον ΕΡΜΗ ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ποδοσφαιριστές και παράγοντες για την συμπεριφορά τους (πλην μίας φάσης, αυτής του 2-1) και να τους ευχηθούμε να πραγματοποιήσουν του στόχους που έχουν θέσει!

Υ.Γ. 1 Απλή ενημέρωση : Ο ΑΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ έχει θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Οπότε δεν χρειαζόταν όλο αυτό!

Υ.Γ. 2 Όσο για το όρο του " FAIR PLAY " είναι κάτι σχετικό και δυσνόητο για κάποιους! Όπου στην φάση του 2ου τέρματος του ΕΡΜΗ προηγήθηκε φάουλ σε παίκτη της ομάδας μας (προβολή με τις τάπες) και ενώ ο ποδοσφαιριστής μας βρισκόταν στο έδαφος - παίζαμε με 7 παίκτες- η ομάδα του ΕΡΜΗ συνέχισε και επέτυχε γκολ σωστά αφού δεν υπήρχε σφύριγμα από τον διαιτητή.

Υ.Γ. 3 καλό θα ήταν οι κύριοι αυτοί να ασχοληθούν με το ψάρεμα και να αφήσουν ήσυχο το χώρο του ποδόσφαιρου


Δείτε τα χθεσινά αποτελέσματα  και την βαθμολογία της Β κατηγορίας

Μοιράσου το άρθρο!