Αθλητικά

09/09/2019 - 12:54

Αναλυτικά αποτελέσματα 16οι Αιγαιοπελαγίτικοι Αγώνες Κωπηλασίας στη Σκάλα Παμφίλων

«Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 16οι ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στη Σκάλα Παμφίλων Μυτιλήνης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, οι 16ΟΙ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ, στη Σκάλα Παμφίλων που διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο «ΑΙΟΛΟΣ» Μυτιλήνης, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ). Οι αγώνες αφιερώθηκαν στον πρωταθλητή του ΝΑΠΣΠΜ «ΑΙΟΛΟΣ», ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Στους αγώνες συμμετείχαν κωπηλατικοί όμιλοι απ’ όλη την Ελλάδα όπως ο Όμιλος Ερετών (ΟΕ) από τον Πειραιά, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ) από τη Θεσσαλονίκη, ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΝΟΘ), ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου (ΝΟΛ), ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης (ΝΟΜ) και ο Διοργανωτής Όμιλος Ν.Α.Π.Σ.Π. «ΑΙΟΛΟΣ» Μυτιλήνης (ΑΙΟ).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Δ/ντης και ο Δ/ντης Νησιωτικής Πολιτικής της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παύλος Μιχαλακέλλης και κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος, αντίστοιχα. Από το Τμήμα Πολιτισμού της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου Και Νησιωτικής Πολιτικής η κα Μάγδα Αλβανού. Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, κ. Ευστράτιος Μανωλακέλλης. Η Περιφερειακή Δ/ντρια Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου, κα Μαρία Παπαδανιήλ, η Δ/ντρια Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου κα Αικατερίνη Στρατάκη – Συβρή. Εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος, Ανθυποπλοίαρχος κα Ευθυμία Ψήμμα. Εκπρόσωπος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, κ. Γιάννης Λυτσάκης. Ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής-Δημοτικής Ενότητας Θερμής του Δήμου Μυτιλήνης και Πρόεδρος του ΝΑΠΣΠΜ «ΑΙΟΛΟΣ», κ. Κώστας Κουνέλλης. Ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Παμφίλων, Πατήρ Ευστράτιος Μανδαμαδιώτης.

Ο διοργανωτής όμιλος ΝΑΠΣΠΜ «ΑΙΟΛΟΣ» θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στην Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χριστιάνα Καλογήρου, για την εμπιστοσύνη που του έδειξε με την ανάθεση της διοργάνωσης των 16ων Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Κωπηλασίας, ένα σημαντικό Θεσμό, που διατηρεί ζωντανό το Ναυταθλητισμό και ειδικά το άθλημα της ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ στο ακριτικό Αιγαίο. Επίσης ευχαριστεί το Λιμενικό Σώμα, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Σύλλογο Αλιέων Παμφίλων, για την έμπρακτη στήριξη τους, την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα του και την προθυμία τους να βοηθήσουν την όλη διοργάνωση.

Τη διοργάνωση στήριξαν με τη χορηγία τους η HELLENIC SEAWAYS και η BLUE STAR FERRIES, η ποτοποιία ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, το Ξενοδοχείο ΒΟΤΣΑΛΑ, τα Ελαιοπερίβολα Οικογένειας Τζωρτζή, το Παπαδέλλης olive oil, Λεσβιακή γη σαπούνια ελαιολάδου, το Μοτο Γιαννης, Phileas Guides (Χατζηελευθερίου Βύρων).

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους συνολικά 110 αθλητές, που έκαναν το ταξίδι μέχρι το νησί της Λέσβου για να συμμετάσχουν στους «16ους ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ» τιμώντας μ’ αυτό τον τρόπο και τη μνήμη του αθλητή του Ναυτικού Ομίλου «ΑΙΟΛΟΣ» Μυτιλήνης ΣΤΡΑΤΗ ΑΛΕΞΙΔΗ.

Ο διοργανωτής όμιλος απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στον προπονητή του ομίλου, καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Πινάκη Θεόδωρο, στους αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, στους γονείς και σε όλους τους χορηγούς, αλλά και τους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα, όλο αυτό το διάστημα της προετοιμασίας και συνέβαλαν με κάθε τρόπο στην επιτυχή διοργάνωση των αγώνων.

Στους «16ους ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ» πραγματοποιήθηκαν συνολικά 22 αγωνίσματα.

Αναλυτικά αποτελέσματα στο επισυναπτόμενο αρχείο

Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
Αποτελέσματα.pdf 442.36 KB

Μοιράσου το άρθρο!