Αθλητικά

12/02/2023 - 17:15

Απολαμβάνει την κορυφή ο ΑΙΟ . Αιολικός - Ιάλυσος 2-1

Αν και καρδιοχτύπησε ο Αιολικός κατάφερε να γυρίσει για δεύτερη φορά ματς με τον Ιάλυσο τη φετινή σεζόν και σε συνδυασμό με την ήττα της Μυκόνου στην Επίδαυρο να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 4ο όμιλο.

Τα γκολ των Μυτιληνιών από δύο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, τον Κώστα Αποστολόπουλο στο 64′ και το νεαρό Άνθη στο 86′. Ο Ιάλυσος προηγήθηκε στο 36′ με πέναλτι του Δελαπόρτα.

 

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(Παπασπύρου): Μουζάκης, Ποτουρίδης, Ganchier, Αννιτσάκης(55’Άνθης), Παστρικός(77’Καρλίτος), Αντωνίου(70’Νικολάου), Stevanovic(55’Μουκίδης), Κανελλόπουλος, Δερμιτζάκης(55’Αποστολόπουλος), Ντινιωτάκης, Μακρής

ΙΑΛΥΣΟΣ(Σπάρταλης): Τσιγάρος, Ιντριζι(Μαχαιράς 80′), Καραγεωργής, Γεωργιάδης, Καρπαθάκης(Σάββας 89′), Mbuba, Γιώργου, Δελαπόρτας, Χατζηνικόλας, Τσιγαρός, Τερζίου, Πατσιλής(Γεωργίου 89′).

 

Με τέτοιο πάθος πως να χάσει;

Αγχωτική, δύσκολη αλλά μεγάλη νίκη για τον κουρασμένο Αιολικό…που τον έβαλαν να παίξει 2 αγώνες σε 72 ώρες!

Η ομάδα μπορεί να μην έπιασε στην αρχή τα στάνταρ που μας έχει συνηθίσει όμως όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν έβγαλε τεράστια ψυχή. Σίγουρα σε δύσκολες συνθήκες έχοντας ελαχιστη ξεκούραση κατά διαστήματα ήταν πολύ καλός.

Πολύ σημαντικό πως για άλλη μια φορά πήρε πράγματα και από τις αλλαγές. Στη Νέα Σμύρνη ο Ντινιωτάκης με τον Άνθη ήταν οι πρωταγωνιστές του γκολ λίγα λεπτά την είσοδο τους, εχθές ο “Αποστολό” που έμεινε στον πάγκο μπήκε και ισοφάρισε, ο Άνθης σκοραρε, ο Καρλίτος στο ντεμπούτο του είχε ασίστ και ο Μουκίδης είχε δοκάρι.

Όλοι έδωσαν πράγματα στο χορτάρι ενώ να ξανά σταθούμε για άλλη μια φορά και στον τερματοφύλακα Μουζάκη που ήταν καθοριστικός αρκετές φορές για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο κόσμος σαν να ήταν λίγο περισσότερος… σίγουρα πιο θερμός… με την ομάδα να παίζει καλή μπάλα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν έπρεπε να γυρίσει το ματς για να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Για την διαιτησία πάντα η αμφισβητούμενη φάση θα δίνεται κατά του Αιολικού…

Επόμενο ματς στο Άργος, πάρα πολύ δύσκολο, με το Γιώργο Βαζάκα να έχει στρώσει την ομάδα που εχθές έχασε δύσκολα στην Κω. Άλλωστε ο Αιολικός μετράει τη μοναδική του εντός έδρας απώλεια από τη συγκεκριμένη ομάδα και δε θέλει να χάσει βαθμούς πριν πάει στη Ρόδο για ένα πολύ μεγάλο ματς.

 

https://athlitikometopo.gr/

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα  και η βαθμολογία

1

2

χσ

οι κάρτες από την ιστοσελίδα https://www.aiolikos-fans.gr/

Μοιράσου το άρθρο!