Αθλητικά

11/12/2015 - 16:44

Αποστομωτική απάντηση Αιολικού στις δηλώσεις Μιχαλάκη

Αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε στο πολυσυζητημένο θέμα του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης και την χρήση αυτού μετά τις πρόσφατες ανακριβείς δηλώσεις του Προέδρου της ΑΕΛΚ. Θα επαναλάβουμε δυστυχώς για πολλοστή, αλλά και τελευταία φορά την θέση μας, η οποία είναι πάγια τα τελευταία δύο χρόνια, από την στιγμή δηλαδή που ανακαινίστηκε το γήπεδο της από 40 ετών φυσικής μας έδρας: προτεραιότητα να αγωνίζεται σ’ αυτό έχει η ομάδα της ΑΕΛΚ. Ζητήσαμε όμως, σε αγωνιστικές που τα παιχνίδια μας δεν ταυτίζονταν ως προς την έδρα (δηλαδή 5-6 αγωνιστικές), να παίζουμε εμείς στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, να μην παραμένει δηλαδή κλειστό το γήπεδο, ένα έργο που στοίχησε 1,5 εκατομμύριο ευρώ από χρήματα του Ελληνικού Λαού, γεγονός άλλωστε που ήταν απαίτηση όλων των λεσβίων φιλάθλων.

Για τον λόγο λοιπόν αυτό απευθυνθήκαμε στον υπουργό, κ. Αθανασίου, έναν εκ των κύριων συντελεστών του έργου, ο οποίος πρότεινε να βρεθούμε όλοι μαζί για να συζητήσουμε, προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα. Δυστυχώς η απάντηση που πήρε από την πλευρά της ΑΕΛΚ ήταν ότι δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι μαζί μας και ότι στο γήπεδο της Μυτιλήνης δεν θα αγωνίζεται ο Αιολικός. Αυτή είναι λοιπόν η αλήθεια με στοιχεία και ονόματα.

Όσον αφορά την άστοχη έκφραση «φερόμενος ως Πρόεδρος», δεν γνωρίζει και συγχωρείται, αλλά να του θυμίσουμε ότι ο σημερινός Πρόεδρος του Αιολικού έχει διατελέσει και Πρόεδρος της ομάδας για την περίοδο 1999-2006 (άλλα 7 χρόνια). Λογικό είναι όμως να έχει άγνοια, διότι τότε ουδεμία σχέση είχε με το ποδόσφαιρο (περισσότερο δε με το γίγνεσθαι στο λεσβιακό ποδόσφαιρο) μιας και είχε άλλες ασχολίες και δεν ήταν καν ως φυσική παρουσία στο νησί μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι καλό θα ήταν ο Πρόεδρος της ΑΕΛΚ να μην ασχολείται με οικογένειες που χρόνια τώρα έχουν βοηθήσει και τα δύο σωματεία - όπως και οι ίδιοι πολύ καλά γνωρίζουν - και είναι αρωγοί όχι μόνο του λεσβιακού αθλητισμού, αλλά και όλης της κοινωνίας του νησιού μας γενικότερα. Για το λόγο αυτό χαίρουν της εκτίμησης και του σεβασμού όλων μας, ανεξαρτήτως αρρωστημένης οπαδικής νοοτροπίας.

Το Δ.Σ του ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης

 

Μοιράσου το άρθρο!