Αθλητικά

01/10/2013 - 09:36

Αποτελέσματα Ιστιοπλοϊκού αγώνα Autumn Race

Μ

ε την απονομή των επάθλων στο αμφιθέατρο της Μαρίνας Μυτιλήνης ολοκληρώθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας Autumn Race που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης (Ι.Ο.Μ.) σε συνεργασία με τον International Cesme Yacht Club. Η διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς οι συμμετοχές έφτασαν τα 24 σκάφη, εκ των οποίων τα 19 προέρχονταν από τη Τουρκία και τα 3 από τη Χίο.

Τα σκάφη από Σμύρνη, Τσεσμέ, Ούρλα και Φώκαια κατέφθασαν την Πέμπτη στη μαρίνα Μυτιλήνης, όπου τους υποδέχθηκαν μέλη του Ι.Ο.Μ. με τοπικά προϊόντα, εκπτωτικές κάρτες τοπικών καταστημάτων και τουριστικούς οδηγούς της Λέσβου.

Την Παρασκευή οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το Μουσείο Ούζου Βαρβαγιάννη, το Μουσείο- Ελαιοτριβείο Βρανά και επίσης να απολαύσουν τοπικούς μεζέδες και ούζο στο Πλωμάρι. Το Σάββατο πρωί οι ιστιοπλόοι συγκεντρώθηκαν για τις τελικές οδηγίες του αγώνα στην αίθουσα της μαρίνας Μυτιλήνης, όμως η έλλειψη ανέμου που επικρατούσε από το πρωί δεν ήταν σύμμαχος για τον αγώνα και τελικά διεξήχθη η μία από τις δύο προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.

Στην κατηγορία IRC πρώτο ήρθε το σκάφος Farmer από τον όμιλο KSK Yelken με κυβερνήτη τον Celal Yilmaz Isgimenler, δεύτερο το σκάφος Cygnus από τον όμιλο EAYK με κυβερνήτη τον Oguz Akif Sezer και τρίτο το Ladies First από τον EAYK με κυβερνήτη τον Concu Aydimir.

Στην κατηγορία ORC πρώτος νικητής ήταν το σκάφος Calexico από τον Ι.Ο.Μ. με κυβερνήτη τον Μπάμπη Ανιτσάκη, δεύτερος στην κατάταξη ήταν το Aeras από τον Αθλητικό Όμιλο Αιγαίου της Χίου με κυβερνήτη τον Ματθαίο Ξενάκη και τρίτο το σκάφος Aegean από τον Αθλητικό Όμιλο Αιγαίου με κυβερνήτη το Γιάννη Κάβουρα.

Στην κατηγορία Support πρώτο αναδείχθηκε το σκάφος Nipper από τον όμιλο ICYC με κυβερνήτη το Διευθυντή της Μαρίνας του Τσεσμέ, Kemal Saatcioglou, δεύτερο το σκάφος Angel με κυβερνήτη τον Kadir Selguk και τρίτο το σκάφος Maui από τον όμιλο EAYK με κυβερνήτη τον Ufuk Tiyansan.

Το Δ.Σ. του Ι.Ο.Μ. ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του αγώνα.

Μοιράσου το άρθρο!