Αθλητικά

09/10/2012 - 18:37

Αποτελέσματα πρώτου γύρου Tennis Open International Women’s Circuit $10.000

Αποτελέσματα πρώτου γύρου Tennis Open International Women’s Circuit $10.000

Αποτελέσματα πρώτου γύρου Tennis Open International Women’s Circuit $10.000

 

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του πρώτου γύρου του Κυρίως Ταμπλό σε απλό και διπλό του «ΟΤΕ Tennis Open International Women’s Circuit $10.000».
Στο απλό αποκλείστηκαν και οι τρείς Ελληνίδες που αγωνίστηκαν σήμερα. Η Αγγελική Καίρη  από την Λιζάν Φαν Ριτ από την Ολλανδία με 7-5 7-5, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου από την Κατίνκα Φον Ντάιχμαν από το Λιχτενστάιν με 6-4 6-0 και η Αφροδίτη Λατινοπούλου από την Κάρολιν Ντάνιελς από την Γερμανία με 6-4 6-3. 
Στο διπλό η Δέσποινα Βογάσαρη με συμπαίκτρια την Σίλβια Ζαγκόρσκα από την Πολωνία επικράτησαν με 6-3 6-4 των Πολίν Τσάρνικ από την Πολωνία και Κορίνα Ζάγκερ από την Ελβετία και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Αντίθετα οι Γραμματικοπούλου/Καίρη αποκλείστηκαν με 6-0 6-1 από τις Στέμερ και Φον Ντάιχμαν. 
Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες δεύτερου γύρου του απλού για τις Ελληνίδες. Η Αγνή Στεφάνου αντιμετωπίζει στις 11 π.μ. την Ιταλίδα Νικόλ Κλέρικο και την ίδια ώρα η Δέσποινα Βογάσαρη την Ισπανίδα Ζοζεφίν Μπουαλέμ. 
Στις 2 μ.μ. τρείς Ελληνίδες θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά του διπλού. Χριστοπούλου/ Στεφάνου αντιμετωπίζουν τις γαλλίδες Αρκαντζιόλι και Σαραζίν και Βογάσαρη/Ζαγκόρσκα αντιμετωπίζουν τις γερμανίδες Σάντερ/Σμίτ.
 
Δείτε αποτελέσματα και πρόγραμμα επόμενων αγώνων στα επισυναπτόμενα αρχεία 
 
Επισυναπτόμενο αρχείο Μέγεθος
OP results tuesday.pdf 35.76 KB
OP.pdf 35.57 KB

Μοιράσου το άρθρο!