Αθλητικά

20/08/2015 - 14:08

Ασφαλιστικά μέτρα κατά Δήμου Λέσβου από την ΠΑΕ Καλλονή

Δεν υπάρχει σημείο σύγκλισης μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛΚ και Δήμου Λέσβου, με τους Καλλονιάτες να απαντούν με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, στην 24ωρη διορία της δημοτικής αρχής για υπογραφή νέου συμφωνητικού παραχώρησης του "Ταρλά" για τις εντός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας στη Super League.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η καλλονιάτικη ΠΑΕ αποφάσισε να ακολουθήσει τη δικαστική οδό για να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, μετά την ανένδοτη στάση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού και του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισού και Αθλητισμού, που άλλάξε μέχρι και κλειδαριές στο Στάδιο Μυτιλήνης ώστε να κατοχυρώσει τα δικαιώματα του Δήμου. Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκε σήμερα το πρωί και αναμένεται να εκδικαστεί  σημέρα  από το Πρωτοδικείο.


Σε αυτή, η ΠΑΕ ΑΕΛΚ ζητά να βγει προσωρινή διαταγή για τη διεξαγωγή του αγώνα της με τον Ηρακλή στον "Ταρλά", ισχυριζόμενη πως το συμφωνητικό παραχώρησης που έχει στην κατοχή της από το Δήμο Λέσβου αναφέρει ρητώς πως ισχύει για 10 χρόνια. Επιπρόσθετα, η Super League έχει προχωρήσει σε ορισμό του αγώνα ΑΕΛΚ-Ηρακλής στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, το Σάββατο 22 Αυγούστου στις 19:15. Η Δημοτική Αρχή Γαληνού, όμως, απαιτεί την υπογραφή νέας συμφωνίας, μην αναγνωρίζοντας το έγγραφο που υπογράφηκε επί Δημαρχίας Βουνάτσου.


Από την πλευρά του Δήμου Λέσβου, πάντως, τηρείται σιγή ιχθύος ως αυτή την ώρα, αναφορικά με τα ασφαλιστικά μέτρα της ΠΑΕ ΑΕΛΚ και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες για να λύσουν τις διαφορές τους.

 

πηγη: sportlesvos.gr
 

Μοιράσου το άρθρο!