Αθλητικά

21/01/2024 - 16:30

Άξιζε τη νίκη αλλά τελικά ισοπαλία. Αιολικός - ΠΑΟΚ Β 2-2

Στο ίδιο έργο θεατές στη Μυτιλήνη με τον Αιολικό που ήταν καλύτερος να έρχεται ισόπαλος με το ΠΑΟΚ Β ‘ αυτή τη φορά, μπορώντας πάλι να φωνάζει για τη διαιτησία.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ μόλις στο 11 ‘ με τον Τσοπούρογλου και τον Αιολικό να απαντά άμεσα με κεφαλιά του Σινγκ στο επόμενο λεπτό. Οι κυανόλευκοι είχαν δοκάρι στο 26 ‘ με τον Ενομο ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε άλλες δύο φορές στα επόμενα λεπτά. Στο 43 ‘ ο διαιτητής Γεωργόπουλος από την Αρκαδία υπέδειξε πέναλτι σε “τζαρτάρισμα” του Κολλαρά και Γκούμα. Ο Κανίς ανέλαβε την εκτέλεση και από την άσπρη βούλα έκανε το 1-2. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 45 ‘ ο Μπενίτεθ που μέχρι αυτή την ώρα ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου δέχθηκε σκληρό μαρκάρισμα, αντέδρασε και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να μένει ατιμώρητο.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Αιολικός μπήκε πολύ δυνατά αν και με αριθμητικό πλεονέκτημα και είχε εκ νέου δοκάρι στο 52 ‘ με το Ζακαριτς σε πλασέ μέσα στην περιοχή. Στο 57 ‘ ο Γιοκε έκανε την προσπάθεια από τα δεξιά βρήκε τον Κριμιτζά και αυτός με υπέροχο σουτ έκανε το 2-2.

Στα λεπτά που πέρασαν ο ΠΑΟΚ απείλησε κυρίως με τον Σαποβαλοφ ενώ ο Αιολικός δε βρήκε τη μεγάλη ευκαιρία γεμίζοντας την αντίπαλη περιοχή κυρίως με μπαλιές προς τον Σαραντίδη.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε μία καλή εμφάνιση του Αιολικού που δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με τα δύο ρεπό που ακολουθούν. Ο Αιολικός φτάνει τους 16 βαθμούς (10η θέση) και η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ τους 18 (8η θέση).

 

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ (46′ Ουνγιαλίδης), Κολλαράς, Γιόκε, Χαμίντοβιτς (70′ Σαραντίδης), Ζάκαριτς, Ενομό (76′ Τριανταφυλλάκος), Μπενίτεζ, Καρανίκας, Κριμιτζάς (86′ Γκιάσι).

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Ταλιχμανίδης, Φίλων, Κιτσάκης, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Γκούμας (67′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου (60′ Δαρέλας), Κανίς (67′ Ρούμιαντσεβ).

 

πηγη:

https://athlitikometopo.gr/

Μοιράσου το άρθρο!