Αθλητικά

07/08/2019 - 16:46

Αυτοί είναι οι Μεγάλοι Αθλητές της Λέσβου - Μπράβο τους!

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα 7 Αυγούστου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΝΠΔΔ Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, βραβεύτηκαν από τον πρόεδρο, Σταύρο Ψαρρόπουλο,  οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στους Πανελληνίους Αγώνες Στίβου ΑμεΑ 2019, που πραγματοποιήθηκαν  στις 13 και 14 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ.

 Επίσης, βραβεύτηκαν ο πρόεδρος - προπονητής, Ιωάννης Αντωνίου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Κωνσταντίνα Δακουτρού του αθλητικού σωματείου ΑΧΤΙΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, που υπηρετούν στις τάξεις της 98 ΑΔΤΕ Μεραρχίας  Αρχιπελάγους  για την πολύτιμη και αξιέπαινη προσφορά τους στον ειδικό αθλητισμό της χώρας μας.

Στη διάρκεια της σύντομης ομιλίας του ο κ. Ψαρρόπουλος, αφού συνεχάρη τους αθλητές, τις αθλήτριες και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, τόνισε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των ενασχολούμενων με τον ειδικό αθλητισμό, απ  όποιο μετερίζι κι αν βρίσκεται, εξήρε το έργο τους και την πολύτιμη προσφορά τους και σημείωσε ότι η δύναμη και η προσπάθεια των παιδιών αποτελεί παράδειγμα για όλους .

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, κατά  διάρκεια της προεδρίας του, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ουσιαστική συνδρομή του δήμου Λέσβου και του ΝΠΔΔ, στο εξαίρετο και δύσκολο έργο των αθλητών, αθλητριών και μελών του διοικητικού συμβουλίου της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ  για  την επιτυχή παρουσία τους στους αγώνες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος και προπονητής της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, Ιωάννης Αντωνίου, εξέφρασε τις θερμότατες ευχαριστίες προς τον κ. Ψαρρόπουλο, για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή προς τους αθλητές της ΑΧΤΙΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ, συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχημένη παρουσία τους στου πανελληνίους αγώνες και υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους σ ότι χρειάζονται.

Οι αθλητές και η αθλήτρια που βραβεύτηκαν είναι  οι κάτωθι:

Κίμων Θωμάκος, Μιχαήλ Μήλιος, Νικολέτα Κεφαλά, Δημοσθένης Αντωνίου, Χρήστος Μαρδιτσόπουλος, Θεόδωρος Χατζηπαναγιώτης, Παρμενίων Σφαμιδάκης και Κωνσταντίνος Σφαμιδάκης.

Μοιράσου το άρθρο!