Αθλητικά

04/03/2024 - 17:39

Δεν κατάφερε ούτε το βαθμό της ισοπαλίας. Ηττήθηκε ο Αιολικός από την ΑΕΚ Β'

Σπουδαία νίκη για την «Ένωση» κόντρα στον Αιολικό (2-0) , που της δίνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της Super league 2

Η ΑΕΚ Β’ επικράτησε του Αιολικού (2-0) χάρη σε γκολ των Χρυσόπουλου και Γκολφίνο και εξασφάλισε την είσοδό της στα πλέι-οφ της Super League 2. 

Η «Ένωση» παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι χωρίς ήττα και ανέβηκε στην τέταρτη θέση του Α’ Ομίλου με 31 βαθμούς σε 21 αγώνες. 

 

Το ματς 

Χωρίς γκολ έληξε το πρώτο μέρος της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ Β’ να έχει μερικές καλές στιγμές. Στο 2ο λεπτό ο Μαχαίρας άγγιξε το γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 32’ ο Ραντόνια σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ντόκιτς, ο οποίος νωρίτερα είχε κρατήσει το μηδέν σε προσπάθειες των Λαμαράνα και Θεοδωρίδη. 

Η «Ένωση» στο 52ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χρυσόπουλου, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαχαίρα. Οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια έκαναν πιο έντονη την πίεσή τους, βρήκαν δεύτερο γκολ στο 82’ και «κλείδωσαν» το τρίποντο. Ο Φοφανά με καταπληκτική κάθετη βρήκε τον Γκολφίνο, ο οποίος έσκαψε τον Ντόκιτς για το 0-2

 

Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι οι παίκτες του Νίκου Κούστα πανηγύρισαν το σπουδαίο «διπλό», που τους δίνει το εισιτήριο για τα πλέι-οφ της Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αιολικός: Ντόκιτς, Ουνγιαλίδης, Ιγκνάτοβιτς (73’ Κολλαράς), Ντίμοφ, Καρανίκας, Σέρνίτς (83’ Κριμιτζάς) , Τριανταφυλλάκος, Μπενίτεζ (83’ Νούλας), Γιόουκ (63’ Μπαλογιάννης), Ζάκαριτς, Ζιβοίνοβιτς

ΑΕΚ Β’ : Θεοχάρης, Γιεμπόα, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Κανελλόπουλος, Λαμαράνα (72’ Σαμπανάτζοβιτς), Φοφανά, Μαχαίρας (85’ Τιεί), Ρουκουνάκης (46’ Χριστόπουλος), Τζούντα Γκαρσία (64’ Κάτσικας), Θεοδωρίδης(72’ Γκολφίνος)

https://www.novasports.gr/

 

Δειτε την βαθμολογια:

δδ

Μοιράσου το άρθρο!