Αθλητικά

28/10/2013 - 21:27

Δεύτερη βαριά ήττα για την Καλλονή. Παναιτωλικός- ΑΕΛΚ 4-0

yle="text-align: justify;">Δεύτερη βαριά ήττα για την Καλλονή. Μετά το 5-1 από την Ξάνθη ήρθε και η βαριά ήττα από τον Παναιτωλικό. Είναι φανερό ότι οι μετακινήσεις και τα τελευταία γεγονότα με την "υπόθεση Μανούσου" έχουν επηρεάσει την ομάδα.

Ο Παναιτωλικός διέλυσε την νεοφώτιστη Καλλονή με 4-0 και ανέβηκε στην 7η θέση με 13 βαθμούς ατενίζοντας το μέλλον με περίσσια αισιοδοξία, αφού έμεινε για έξι παιχνίδια αήττητος στην έδρα του. Δυο γκολ ο Μπόγιοβιτς και από ένα Τζούνιορ και Καμαρά. Αντίθετα, με σκυμμένο κεφάλι επιστρέφει η Καλλονή στη Λέσβο, και η γκρίνια γύρω από το όνομα του Γιάννη Μαντζουράκη περισσεύει, καθώς μετά την 5αρα της Ξάνθης, ήρθε σε διάστημα μιας εβδομάδας και η 4άρα του Παναιτωλικού.

Και οι δυο ομάδες ήθελαν πολύ αυτό το παιχνίδι για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους, ειδικά για την Καλλονή η οποία μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες στα τελευταία παιχνίδια.
Η «δίψα» για βαθμούς φάνηκε από την είσοδο των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, καθώς στο πρώτο δεκάλεπτο είχαν από μια ευκαιρία ο καθένας για να ανοίξουν το σκορ με τον Μπόγιοβιτς για τον Παναιτωλικό και το Λαμπρόπουλο για την Καλλονή.


Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που το ήθελαν περισσότερο, και στο 15ο λεπτό μετά από φάουλ του Γκάλο, ο Μπικέι άλλαξε πορεία στην μπάλα, και από κοντά με προβολή ο Μπόγιοβιτς άνοιξε το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.


Τα «καναρίνια» όμως παρά το γεγονός ότι έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού, κατάφεραν σε μια ανύποπτη φάση να κάνουν το 2-0 στο 33ο λεπτό, μετά από εκπληκτικό σουτ του Πατρίκ Καμαρά, αφού η μπάλα βρήκε πάνω στον κεντρικό αμυντικό της Καλλονής, Λεάντρο Πίντο και άλλαξε πορεία.


Ωστόσο παρά το γεγονός ότι ο Καμαρά πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, μετά από λίγα λεπτά ήρθε ο Τζούνιορ να βάλει ακόμα καλύτερο!


Ο παίκτης του Παναιτωλικού έπιασε ένα φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, και διεύρυνε κι άλλο το σκορ για την ομάδα του με 3-0 στο 37ο λεπτό, και όπως είναι φυσικό οι Αγρινιώτες απέβαλαν το άγχος και πανηγύριζαν έξαλα πια, το θρίαμβο επί της Καλλονής, σε ένα πρώτο ημίχρονο που δεν φανταζόταν και ο πιο αισιόδοξος φίλος του Παναιτωλικού.


Οι φιλοξενούμενοι λίγο πριν το φανταστικό γκολ του Τζούνιορ είχαν μοναδική ευκαιρία για να κάνουν το 2-1 όταν ο Λεοζίνιο έπιασε ένα σουτ αλλά ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού είπε «όχι» και με τη βοήθεια του δοκαριού στη συνέχεια διατηρήθηκε το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.


Η ατυχία όμως για την ομάδα της Λέσβου δεν ήταν μόνο τα τρία γκολ τα οποία δέχτηκε, αλλά και ο σοβαρός τραυματισμός στο 20ο λεπτό του Ανέστη Αγρίτη ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Βλάση Καζάκη.


Ο Λέσβιος παίκτης μετρούσε πολύ λίγα αγωνιστικά λεπτά με την Καλλονή, και στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, πρόλαβε και αγωνίστηκε μόνο 20 λεπτά.


Τα απανωτά χτυπήματα όμως για την Καλλονή συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 55ο λεπτό έμεινε με παίκτη λιγότερο, αφού σωστά ο Ποντάνι αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς εκβίασε πέναλτι, και όπως ορίζει ο κανονισμός αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη στο παιχνίδι, αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, και με 3 γκολ στη πλάτη.


Ο καταιγισμός των «καναρινιών» όμως δεν σταμάτησε στα τρία γκολ. Ο Μπόγιοβιτς με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε στο 61' το 4-0, κάνοντας πια το παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα.
Ωστόσο αξιοσημείωτο είναι ότι παρόλο που ο Βλάσης Καζάκης αντικατέστησε στο 20ο λεπτό τον Αγρίτη, εκείνος αντικαταστάθηκε αμφότερος από τον Σιλιγαρδάκη στο 60ο λεπτό με την Καλλονή να αγωνίζεται για ένα μισάωρο δίχως κλασσικό επιθετικό.


Καλλονή:Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Λεάντρο, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Λαμπρόπουλος, Χουανλού(68'Λίμα), Αγρίτης(21' λ.τρ. Καζάκης(64' Σιλιγαρδάκης)
Παναιτωλικός: Μπρακάλι, Κούσας, Καμαρά, Μελισσάς, Θεοδωρίδης, Γοδόι(46' Σφακιανάκης), Σίλβα Τζούνιορ, Γκάλο, Μπακάκης(59'Μπελόν), Μπίκε, Μπόγιοβιτς(68' Ιωάννου)

πηγη: pamesport.gr

 

Δείτε την βαθμολογία (κλικ για μεγέθυνση)

 

Μοιράσου το άρθρο!