Αθλητικά

03/03/2024 - 08:55

Δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή στα αθλητικά σωματεία ΘΗΣΕΑΣ και Ελπίδες Παναγιούδας από κατοίκους του χωριού

Με χαρά και εκτίμηση ανακοινώνουμε ότι λάβαμε μια ευγενή δωρεά από μέλη της κοινότητάς μας έναν αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά ομάδα μόνιμων κατοίκων της Παναγιούδας (ανώνυμη δωρεά), ομάδα Αμερικανών πολιτών που ζούνε και εργάζονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή (ανώνυμη δωρεά), το απελθόν Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου « Η Παναγιούδα » και τέλος τον Αντώνιο Ζεϊβέκη (δωρεά υπερ αναπαύσεως Αποστόλου Παφλιωτέλλη) που πραγματοποίησαν αυτή την δωρεά και που σε συνεργασία με την εκπαιδευτική ομάδα πρώτων βοηθειών Health care Education & Training κατάφεραν να στελεχώσουν το χωρίο με πιστοποιημένους εθελοντές ανανήπτες.

 

 Αυτή η πολύτιμη δωρεά θα επιτρέψει στην ομάδα μας να είναι ακόμα πιο ετοιμοπόλεμη και προστατευμένη σε περιπτώσεις ανάγκης. Ο απινιδωτής θα αποτελέσει έναν κρίσιμο πόρο για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας όλων των μελών του σωματείου μας αλλά και τον φιλοξενούμενων σωματείων καθώς επίσης και όλων των κατοίκων του χωριού.

 Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τα άτομα που κάνουν αυτήν τη δωρεά δυνατή. Η στήριξή σας είναι πολύτιμη και εκτιμούμε την προσφορά και την αφοσίωσή σας προς την ομάδα μας.

 

Το ΔΣ του Α. Ε. Σ Θησεα και των Ελπίδων Παναγιουδας 

Μοιράσου το άρθρο!