Αθλητικά

08/10/2021 - 12:21

Εβδομάδα κρίσης για την Εθνική

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Εθνική παραμένει ως η μόνη αήττητη ομάδα του Β’ Ομίλου. Ωστόσο, όσο και αν η νίκη επί της Σουηδίας και η ισοπαλία με την Ισπανία στη Γρανάδα άφησαν θετικές εντυπώσεις, οι απώλειες με Κόσοβο και Γεωργία (η Ελλάδα δέχθηκε δύο ισοφαρίσεις αργά) δείχνουν ότι προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Ακολουθεί αγωνιστική και στοιχηματική ανάλυση από το bet.gr.

Στο προτελευταίο διεθνές «παράθυρο» της χρονιάς, η Εθνική ολοκληρώνει το εκτός έδρας πρόγραμμά της. Αντιμετωπίζει τη Γεωργία στο Μπατούμι, ως φαβορί, ενώ την Τρίτη παίζει με τη Σουηδία στη Στοκχόλμη, ως αουτσάιντερ. Και όλα αυτά χωρίς τον Κάρλος Ζέκα, τον πλέον αξιόπιστο χαφ της Ελλάδας, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το Σάββατο (19:00), η Εθνική του Τζον φαν’τ Σχιπ αναζητά εκδίκηση από τη Γεωργία για το 1-1 του Μαρτίου στην Τούμπα (ο μόνος βαθμός που έχει πάρει μέχρι στιγμής η Γεωργία στην προκριματική φάση). Οι στοιχηματικές εταιρείες συμφωνούν ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί, σε απόδοση 2.20, έναντι 3.50 των Γεωργιανών.

Ενδιαφέροντες αγορές υπάρχουν και στο κομμάτι των σκόρερ. Οι «Ολλανδοί» Τάσος Δουβίκας και Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκονται στο 3.00 ως σκόρερ anytime. Οι δυο τους αναμένεται να ξεκινήσουν στην κορυφή της επίθεσης. Αναλυτικά η πιθανή ενδεκάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ταβέλλας, Τσιμίκας, Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Σιώπης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας.

Μία νίκη στη Γεωργία θα κρατήσει την Ελλάδα μέσα στο παιχνίδι, αλλά μετά, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ακολουθούν τα πραγματικά δύσκολα, αφού η Εθνική πηγαίνει στη Στοκχόλμη για να αντιμετωπίσει τη Σουηδία (έστω και χωρίς τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του). Προφανώς οι γηπεδούχοι Σουηδοί έχουν προβάδισμα νίκης, με απόδοση στο 1.90. Το «διπλό» της Ελλάδας παίζει στο 4.15, ενώ η ισοπαλία στο 3.30.

Μοιράσου το άρθρο!