Αθλητικά

23/06/2022 - 12:16

Εδώ που έφτασε, δεν θα το χάσει

Επιστροφή στη στήλη μετά από αρκετές μέρες, με επιλογή από τον πέμπτο μικρό τελικό των πλέι οφ της Basket League, ανάμεσα σε Προμηθέα Πάτρας και Λάρισα.

 

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το bet365 casino live

 

Η Λάρισα προηγήθηκε με 2-0, έφτασε κοντά στην «σκούπα» στο τρίτο ματς, αλλά πλέον η σειρά είναι στο 2-2 και ο Προμηθέας έχει την ευκαιρία να την τελειώσει στην έδρα του και να πάρει την τρίτη θέση. Όχι, βέβαια, ότι κρίνεται και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά αφού έφτασαν οι… καημένες οι ομάδες να παίζουν μπάσκετ χωρίς ιδιαίτερο λόγο μέχρι τις 23 Ιουνίου, ε θα διεκδικήσουν τη νίκη στο τελευταίο ματς.

 

Στα προηγούμενα ματς, η Λάρισα έδειξε να αδειάζει από ενέργεια. Δεν είναι και λίγο πράγμα για μια ομάδα του επιπέδου της να παίζει τόσα πολλά μαζεμένα παιχνίδια σε τόσο μικρό διάστημα και με τόσο δύσκολες συνθήκες (μην ξεχνάμε ότι πήγε στα πέντε ματς και η σειρά με τον Παναθηναϊκό).

 

Θα πάω με τον άσο στο χάντικαπ των 4.5 πόντων, κρατώντας πάντως, το ποντάρισμα σε χαμηλά επίπεδα, αφού όπως τόνισα και παραπάνω, η τρίτη θέση δεν δίνει τίποτα στην ομάδα που θα την κατακτήσει.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

Μοιράσου το άρθρο!