Αθλητικά

27/01/2024 - 12:44

Είχε και εξαγγελία η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Όλυμπου Αγιάσου στη Μυτιλήνη

Πραγματοποιήθηκε χθες στο OLYMPIKO η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του συλλόγου  σε μια όμορφη και σεμνή εκδήλωση παρουσία του Δ.Σ,των ποδοσφαιριστών  φίλων και γονέων τους,του τεχνικού επιτελείου και μελών της ομάδας.

Την εκδήλωση  τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Μυτιλήνης κ.Χριστόφας,οι Αντιδήμαρχοι κύριοι Βάλεσης, Κοτσώνης,Καρασάββας, Τσιβγούλης,ο Δημοτικός σύμβουλος κ.Δαγιέλης,ο πρόεδρος της ΕΠΣ.ΛΕΣΒΟΥ κ.Βερρής και ο φίλος Σταύρος Γρυπιώτης.

Ο πρόεδρος  κ.Γιάννης Ορφανός μετά τον χαιρετισμό που απήυθυνε έκανε ενα σύντομο απολογισμό και μίλησε για το μέλλον και τα σχέδια του Ολύμπου τονίζοντας τον υγιή τρόπο που πρέπει να διοικείται η ομάδα αλλά και την έμφαση που θα δοθεί με την δημιουργία της Αναγέννησης Β' που θα είναι το φυτώριο του Ολύμπου.

Ο Δήμαρχός μας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Κοινότητας Αγιάσου κ Κωνσταντίνο Ρούσσα και στον πρόεδρο της ομάδας κ. Ορφανό Ιωάννη ανακοίνωσε οτι το επόμενο εξάμηνο θα δημοπρατηθεί η αντικατάσταση του φωτισμού του Χριστοφίδειου γηπέδου με νέο σύγχρονο τελευταίας τεχνολογίας τύπου LED όπου θα εξασφαλίσει την δυνατότητα και για βραδυνά παιχνίδια.

Ο Ολυμπος Αγιάσου αναφέρει: Ευχαριστούμε θερμά όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους,τον πάτερ Νικόλαο Φραντζή φανατικό φίλο της ομάδας,τον Συμεών Κουδουνέλλη για την εικόνα και το κόσμημα που κέρδισε ο Γεώργιος Τσουκαρέλλης και τον Ζήση Δημάκη ο οποίος μας παραχώρησε αφιλοκερδώς το χώρο αλλά χρηματοδότησε και τον μπουφέ της εκδήλωσης.

 

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Μοιράσου το άρθρο!