Πολιτική

19/01/2014 - 08:46

Έκρηξη Γιακαλή για το γήπεδο Μυτιλήνης... αλλά δεν λέει ονόματα!

yle="text-align: justify;">Αγανακτισμένος δήλωσε στην εκπομπή του RealFM, RealSports, ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, ο οποίος μίλησε για τον... Γολγοθά της Καλλονής και τα προβλήματα με το γήπεδο στη Μυτιλήνη.Ο κ. Γιακαλής μίλησε στον Παύλο Παπαδημητρίου και τον Παναγιώτη Περπερίδη, τονίζοντας πως δεν έχει ξανασυναντήσει τέτοιου είδους προβλήματα σε προηγούμενο έργο που έχει αναλάβει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ως περιφερειάρχης μόνο το 2013 έχω κάνει 56 εκάτ. ευρώ έργα και κάποιοι μου δημιούργησαν προβλήματα σκόπιμα στην περίπτωση του γηπέδου της Καλλονής. Περιμένω αυτή τη βδομάδα την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για την εγκατάσταση του εργολάβου. Για τις αθλιότητες που έγιναν όλο αυτό το διάστημα πρέπει να γραφτεί βιβλίο! Μετά την άνοδο της Καλλονής με ρώτησαν από τον Δήμο αν η περιφέρεια μπορεί να αναλάβει την ανακαίνιση  του γηπέδου και είπα ναι. Μέσα σε 32 μέρες είχα παραδώσει όλα τα έγγραφα που χρειάζονταν.Αμέσως όμως άρχισαν οι σκόπιμες καθυστερήσεις με ενστάσεις και προβλήματα που δεν έχω ξανασυναντήσει...

Ενώ ήταν ένα απλό θέμα συναντήσαμε τόσα εμπόδια. Ο εργολάβος τώρα είναι έτοιμος. Εγώ δεν υπόσχομαι πολλά αλλά αν την Παρασκευή ολοκληρωθεί αυτή η ιστορία η Καλλονή θα παίξει στο γήπεδό της. Αλλά όλα αυτά που έγιναν είναι ντροπή και είναι κρίμα για την ομάδα και τον πρόεδρο που έχει βάλει και δικά του λεφτά για τον σύλλογο. Όλα αυτά γιατί  κάποιοι λειτούργησαν με άθλιο τρόπο.Οι εργολάβοι δεν είχαν πρόβλημα και έκαναν άλλοι άσχετοι ενστάσεις, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η διαδικασία συνεχώς.

Το έργο δεν ήταν θέμα της περιφέρειας ωστόσο το δέχτηκα σκεπτόμενος ¨Σιγά το έργο...¨. Μια το ένα μια το άλλο. Τέσσερις φορές πέρασα μόνο τις προγραμματικές συμβάσεις...

Τόσα έργα, τόσα εκατομμύρια και βρήκαμε πρόβλημα εδώ. Το έργο είδαμε ότι θα μας έβγαινε με λιγότερα χρήματα και κάποιοι δεν ήταν χαρούμενοι με αυτό, αλλά πλέον τους ξέρουν στη Μυτιλήνη ποιοι είναι...»

πηγη:  pamesports.gr

Μοιράσου το άρθρο!