Αθλητικά

10/02/2013 - 20:54

Εκτός έδρας νίκη του Αιολικού

Εκτός έδρας νίκη του Αιολικού

yle="text-align: justify;">Έκανε το χρέος του ο Αιολικός, κερδίζοντας μέσα στο Γήπεδο "Χάρης Παυλίδης" τον Άγιαξ Ταύρου με σκορ 0-2 και συνέχισε έτσι να ελπίζει για το θαύμα, σε μια κατηγορία πάντως, που δείχνει πιο... περίεργη από ποτέ.

 
Η ομάδα της Μυτιλήνης έπαιξε με πάθος για το θετικό αποτέλεσμα, ήταν άριστα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε το τέταρτο φετινό της τρίποντο στο πρωτάθλημα.
 
O Φώτης Κοκκινέλλης κατέβασε την ομάδα του με σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, το γρήγορο σχετικά γκολ από την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη στο 17ο λεπτό έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών, που πίεσαν και για ένα δεύτερο τέρμα χωρίς αποτέλεσμα στο πρώτο 45 λεπτο.
 
Στην επανάληψη, ο Αιολικός έδωσε χώρο στον αντίπαλο και προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο Άγιαξ Ταύρου ήθελε, αλλά δεν μπορούσε και τα πάντα τέλειωσαν στο 76ο λεπτό, όταν ο Γκόντζος συνδυάστηκε όμορφα με τον Μίχο, ο οποίος πλάσαρε άψογα πετυχαίνοντας το 0-2.
 
Φυσικά, η αποστολή του Αιολικού αν και ήταν επιτυχής δε συνδυάστηκε με τα αποτελέσματα που θα περίμενε κανείς, στα υπόλοιπα ματς, αφού τόσο οι Τράχωνες πήραν βαθμό μέσα στο Αιγάλεω, όσο και το Περιστέρι πανηγύρισε νίκη μέσα στην Πεύκη...
 
Συνθέσεις
 
ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ: Θανόπουλος, Μιχαηλίδης, Τριανταφυλλίδης, Σωτηρόπουλος, Παπαδάκης, Κατίδης, Βενάρδος (46' Θεοφάνους), Καζιάνης (62' Πατέλης) , Χαλίλι, Πατέλης, Κατσούλας
 
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Σουτζόγλου, Αλευράς, Γιοβάνης, Τσαρτσίδης, Βαξεβάνης, Μίχος, Πετρουζέλλης (90' Μανουσάκης), Διονυσάτος (85' Καδής), Γκόντζος, Μάντζιος, Παπαδόπουλος (75' Μουτζούρης)
 
φώτο: Το 0-1 με εκτέλεση φάουλ του Πετρουζέλλη aiolikos-fans.gr
πηγη: sportlesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!