Αθλητικά

05/01/2022 - 10:57

Εμπιστοσύνη στη Μπέτις, G/G στο Λονδίνο

Η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Βαγιαδολίδ, στα πλαίσια του Κυπέλλου της Ισπανίας, ενώ Τσέλσι και Τότεναμ συγκρούονται για τα ημιτελικά του FA Cup.

Διαβάστε εδώ το review της interwetten

658. Βαγιαδολίδ – Μπέτις (21:00)

Ξεκινάμε με Κύπελλο Ισπανίας. Στη φάση των «32» (με παράσταση και πέναλτι αν χρειαστεί), η Βαγιαδολίδ της Β’ κατηγορίας, αντιμετωπίζει την Μπέτις από τα μεγάλα σαλόνια. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έφτασε στο σημείο να μετράει 4 σερί νίκες. Αρκετές απουσίες ή αμφιβολίες παικτών, κάτι που αναμένεται να παίξει ρόλο. Η Μπέτις είναι ποιοτική και θα παραταχθεί με βασικά στελέχη. Μπορεί να προέρχεται από ήττα τη Θέλτα (2-0), αλλά μπορεί να μπει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Το διπλό είναι η βασική μας επιλογή, δε γίνεται να αγνοηθεί η απόδοση του 2.25.

660. Τσέλσι – Τότεναμ (21:45)

Ημιτελικός του Κυπέλλου Αγγλίας (με παράταση και πέναλτι, αν χρειαστεί). Η Τσέλσι προέρχεται από θεαματικό ματς κόντρα στη Λίβερπουλ, εκεί όπου έσωσε τελικά τον βαθμό (2-2, από 0-2). Συμπλήρωσε 8 σερί επίσημους αγώνες δίχως ήττα (3-5-0), ωστόσο πηγαίνει στο ντέρμπι του Λονδίνου με απουσίες. Συγκεκριμένα θα λείψουν 3 χρήσιμοι παίκτες, ενώ ακόμη 3 είναι αμφίβολοι. Η Τότεναμ «κατεβαίνει» με δυνατή ενδεκάδα, καθώς θέλει να φτάσει στο τρόπαιο. Είναι και αυτή σε καλή κατάσταση, αγνοεί την ήττα επί 7 κολλητά επίσημα ματς (5-2-0).

Ανεβασμένη η φιλοξενούμενη, σταθερά καλή επιθετικά η Τσέλσι, το G/G του 1.77 είναι η επιλογή μας.

 

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

Μοιράσου το άρθρο!