Αθλητικά

07/06/2019 - 06:21

Έναρξη διεθνών αγώνων ορεινής ποδηλασίας - 6o Molyvos Urban MTB

Μια γιορτή του ποδηλάτου ξεκίνησε την Δευτέρα 3 Ιουνίου παγκόσμια μέρα της ποδηλασίας  στο Συνεδριακό κέντρο Μολύβου όπου δόθηκε η συνέντευξη τύπου παρουσία αθλητών, εθελοντών,  κριτών και τεχνικών των αγώνων και πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό Συνέδριο των αγώνων με ενημέρωση των διαδρομών του αγώνα για τους αθλητές- ποδηλάτες.

Την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε η  πρώτη αγωνιστική ημέρα, με το αγώνισμα του XCT , με αφετηρία τον Μόλυβο και τερματισμό στην Στύψη, όπου νικητές σ΄αυτήν την διαδρομή  ήταν ο Περικλής Ηλίας στους Άνδρες και η Ayse Cakir στις γυναίκες.

Την Τετάρτη ο αγώνας συνεχίστηκε με το αγώνισμα του XCP με εκκίνηση και τερματισμό στην Πέτρα. Νικητές της ημέρας ο Ιταλός Vairetti Oscar και η Cakir Ayse. Στη Γενική Κατάταξη προηγείται ο Περικλής Ηλίας και η Cakir Ayse.

Σήμερα , στις 16.00, στην πλατεία της Πέτρας  θα δοθεί η εκκίνηση της 3ης αγωνιστικής ημέρας XCM, όπου αναμένεται να γίνει πολύ ανταγωνιστικός αγώνας για να κρίνει αν οι αθλητές θα διατηρήσουν την πρώτη θέση γενικής.

Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στο Αλσύλλιο του Μολύβου.

Το 6o Molyvos Urban MTB διοργανώνεται από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και με την σημαντική υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. και πλαισιώνεται και στηρίζεται δυναμικά από διάφορους φορείς και χορηγούς

Μοιράσου το άρθρο!