Αθλητικά

01/06/2013 - 08:28

Έναρξη σχολών εκμάθησης ιστιοπλοΐας από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης.

Έναρξη σχολών εκμάθησης ιστιοπλοΐας από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μυτιλήνης.

 
Το καλοκαίρι έφτασε και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας, με Σχολές όλων των επιπέδων (αρχαρίων, προχωρημένων και αγωνιστικής), τόσο παιδιών (Σχολή Ολυμπιακών Διαδρομών), όσο και ενηλίκων (Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας). Όλα τα προγράμματα χωρίζονται σε θεωρητικό και πρακτικό κύκλο. Στα θεωρητικά μαθήματα δίνονται σημειώσεις με σύγχρονη βιβλιογραφία και πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό, ώστε να μεταδοθούν στον μαθητευόμενο, με τον καλύτερο τρόπο, οι γνώσεις για τη θάλασσα και το άθλημα της ιστιοπλοΐας. 
 
Αναλυτικά:
Η Σχολή Ανοιχτής Θαλάσσης για άτομα άνω των 18 ετών, απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν το άθλημα της ιστιοπλοΐας, να έρθουν σε επαφή με τη θάλασσα, να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πτυχίο κυβερνήτη ιστιοφόρου σκάφους και να συμμετέχουν ως πληρώματα σε αγώνες. Η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερόμενων θα γίνει την Πέμπτη 6 Ιουνίου και ώρα 20.00 στα γραφεία του Ι.Ο.Μ. στη Μαρίνα Μυτιλήνης.
 
Η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ολυμπιακών Διαδρομών απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 7 έως 15 ετών, που γνωρίζουν κολύμβηση. Οι μικροί ιστιοπλόοι εκπαιδεύονται στην τέχνη της θάλασσας και του ανέμου με τα ολοκαίνουργια και ασφαλή σκάφη του Ομίλου (Optimist και Laser). Η πρώτη συνάντηση των ενδιαφερόμενων παιδιών και γονέων θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Μ. στη Μαρίνα Μυτιλήνης.
 
Πληροφορούμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης, αναγνωρισμένο αθλητικό σωματείο από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.), διαθέτει έμπειρους προπονητές τόσο Ανοιχτής Θάλασσας, όσο και Ολυμπιακών Διαδρομών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Σε όλες τις Σχολές εφαρμόζονται οι προδιαγραφές που θέτει η Ε.Ι.Ο. και η Ελληνική Πολιτεία για μία επιτυχημένη και ασφαλή Σχολή. 
 
 
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα των προπονητών:
- Γιώργος Μαλακός τηλ. 6974792050
- Κώστας Αθηνιώτης τηλ. 6978893703

Μοιράσου το άρθρο!