Αθλητικά

25/11/2012 - 18:21

Εντός έδρας «Χ» για Καλλονή και… βλέπει πατώματα βαθμολογίας

Εντός έδρας «Χ» για Καλλονή και… βλέπει πατώματα βαθμολογίας

&n

bsp;

Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Καλλονής με τον Ηρακλή στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Football League, με τις δύο ομάδες να… χάνουν την ευκαιρία να πλησιάσουν στα πρώτα… πατώματα της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… μοιρασμένο, καθώς οι δύο ομάδες… είχαν από ένα ημίχρονο. Ο «Γηραιός» ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, ευτύχησε να προηγηθεί στο 22’ με τον Στεφανίδη, ωστόσο, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Μανούσος έφερε το ματς στα ίσια. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες μπήκαν πιο δυνατά, όμως, δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Η ανάλυση του αγώνα

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα άνηκε στους φιλοξενούμενους, καθώς στο 13’ ο Ισαάκ βρήκε τον Σουλίδη, ο οποίος έκανε την πάσα στον Γεωργίου, αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Μάππα, ο οποίος έδιωξε με τα πόδια.

Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι το «συγκρότημα» του Γιώργου Στράντζαλη απείλησε, αυτή την φορά με τον Ισαάκ να κάνει το διαγώνιο σουτ, ωστόσο, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

Η υπεροχή των «κυανόλευκων» έφερε… καρπούς δύο λεπτά μετά την ολοκλήρωση του πρώτου 20λεπτου, όταν ο Φερνάντεζ έκλεψε την μπάλα, έδωσε στον Γεωργίου, που έκανε τη σέντρα και ο Στεφανίδης άνοιξε το σκορ για τον Ηρακλή.

Στο 34’ ο «Γηραιός» έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα, όταν ο Λόπεθ βρήκε τον Ισαάκ, ο τελευταίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ, χωρίς να απειλήσει σημαντικά τον Μάππα.

Τρία λεπτά αργότερα, η Καλλονή απείλησε για πρώτη φορά με τον Κώτσιο να κάνει το δυνατό σουτ, αλλά ο Χουάντερσον έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Ωστόσο, στην συγκεκριμένη φάση τραυματίστηκε ο Ισαάκ, ο οποίος δεν μπόρεσε να συνεχίσει, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην αλλαγή της αγωνιστικής εικόνας των φιλοξενούμενων.

Στα επόμενα λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 40’ ο Μανούσος έφερε το ματς στα ίσια (1-1) με δυνατό σουτ, σε μία φάση που ο Χουάντερσον φέρει ευθύνη…

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καλλονή ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά, απείλησε στο 48’ με τον Λεοζίνιο, αλλά το σουτ που έκανε βρήκε σε ετοιμότητα τον Χουάντερσον, ο οποίος απέκρουσε, ενώ στο 54’ ο Μαρσέλο σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δεξί δοκάρι του πορτιέρο του Ηρακλή.

Στο 61’ οι νησιώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία να κάνουν την ολική ανατροπή, όταν ο Μανούσος πέρασε τον Βαγγελόπουλο μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χουάντερσον.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γκράνας του συνδέσμου Ξάνθης.

Καλλονή (Τ. Καβακάς): Μάππας, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Μαϊστόροβιτς, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (90’ Κριπιντίρης), Μαρσέλο, Γκόβας (26’ Ντάμπος), Μανούσος, Λεοζίνιο, Γιόνδης (75’ Γκονζάλες).

Ηρακλής (Γ. Στράντζαλης): Χουάντερσον, Μίχος (74’ Βουτσιάς), Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Λόπεθ, Φερνάντεζ, Παληγεώργος (58’ Τροΐρης), Σουλίδης, Γεωργίου, Ισάακ (39’ λ.τρ. Μπανγκουρά), Στεφανίδης.

 

 

onsports.gr

 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:
Δόξα Δράμας-Παναιτωλικός 0-1 (83' Πασάς)
ΑΕΛ Καλλονής-Ηρακλής 1-1 (39' Μανούσος-23' Στεφανίδης)
Εθνικός Γαζώρου-Ολυμπιακός Βόλου 0-0
Καβάλα-Πιερικός 0-1 (6' Ντάνι)
Παναχαϊκή-Αναγέννηση Γιαννιτσών 1-1 (94' Σαλαμαστράκης-18' Φάμπιο)
Βύζας Μεγάρων-Απόλλων Σμύρνης 0-1 (27' Διαμάντης)
Θρασύβουλος-Αναγέννηση Επανομής 1-0 (11' Πάνος)
Φωκικός-Ηρακλής Ψαχνών 0-2 (95' Αμπντουραχμάνι-15' Σέγκος, 60' Τάουερ)
Νίκη Βόλου-Πανσερραϊκός 3-0 (7' Βέρτζος, 23' Φλίγκος, 58' Κυριάκος)
 
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Δευτέρα (26/11)
ΑΕΛ-Εργοτέλης (19.00 OTE TV)
Ρεπό: Καλλιθέα
 
 
 
Βαθμολογία
1. Απόλλων Σμύρνης 21
2. Εθνικός Γαζώρου 19
3. Ηρακλής Ψαχνών 18
----------------------
4. Νίκη Βόλου 17
5. Παναιτωλικός 17
6. Εργοτέλης 16
7. Αναγέννηση Γιαννιτσών 16
-----------------------
8. Ολυμπιακός Βόλου 16
9. ΑΕΛ 15
10. Ηρακλής 15
11. Πανσερραϊκός 14
12. Καλλιθέα 13
13. ΑΕΛ Καλλονής 13
14. Καβάλα 12
15. Παναχαϊκή 11
16. Φωκικός 10
17. Θρασύβουλος 10
18. Πιερικός 10
---------------------
19. Δόξα Δράμας 9
20. Βύζας Μεγάρων 7
21. Αναγέννηση Επανομής 5
 
 

 

Επόμενη αγωνιστική (12η) Κυριακή (2/12)
ΑΕΛ Καλλονής-Δόξα Δράμας
Παναιτωλικός-Εθνικός Γαζώρου
Ηρακλής-Καβάλα
Ολυμπιακός Βόλου-Παναχαϊκή
Πιερικός-Βύζας Μεγάρων
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Θρασύβουλος
Απόλλων Σμύρνης-Φωκικός
Αναγέννηση Επανομής-Νίκη Βόλου
Ηρακλής Ψαχνών-ΑΕΛ
Εργοτέλης-Καλλιθέα
Ρεπό: Πανσερραϊκός

Μοιράσου το άρθρο!