Αθλητικά

03/12/2018 - 05:46

Εντός έδρας ήττα για τον Αιολικό

Ο Αιολικός όχι μόνο δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στους Αγίους Αναργύρους αλλά δέχθηκε και γκολ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0 και πλέον χάνει έδαφος στην προσπάθεια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης.
 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Μυτιλήνης μόλις στο 2ο λεπτό ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σεφουλάι μέσα στην περιοχή, όμως ο διαιτητής Λεμπέσης συνέχισε τον αγώνα, ενώ στο 7ο λεπτό και πάλι ο Σεφουλάι έπεσε μέσα στην περιοχή χωρίς να συγκινηθεί και πάλι ο διαιτητής. Η πρώτη τελική καταγράφηκε στο 13ο λεπτό και ήταν για τους Αγίους Αναργύρους όταν ο Γκεμίσης πέρασε μία μπαλιά στον Καζβιρόπουλο αλλά ο Ζαχαρής κατάλαβε τη φάση, βγήκε και μάζεψε τη μπάλα. Στο 21΄ οι γηπεδούχοι απείλησαν με φάουλ του Βουτσιώτη και κεφαλιά του Ποτουρίδη που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια, ενώ στο 26ο λεπτό από πλευράς φιλοξενούμενων το σουτ του Δωροβίνη κατέληξε στα χέρια του Ζαχαρή. Ο Αιολικός είχε καλή στιγμή στο 42ο λεπτό για να ανοίξει το σκορ αλλά η κεφαλιά του Ποτουρίδη πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.

 

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 50ο λεπτό μετά το κόρνερ του Σεφουλάι η κεφαλιά του Ποτουρίδη κόντραρε σε παίκτη των φιλοξενούμενων και έφυγε κόρνερ , ενώ στο 54΄ ο Αιολικός ζήτησε πέναλτι και πάλι σε ανατροπή του Σεφουλάι. Με τη συμπλήρωση 59 λεπτών στο παιχνίδι οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν τεράστια ευκαιρία για το 0-1 αλλά το δυνατό σουτ του Μαρτίνου από περίπου τριάντα μέτρα για καλή τύχη του Αιολικού σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Βουτσιώτη αλλά το σουτ μπλόκαρε ο Χατζηεμμανουήλ, ενώ στο 66΄ το φάουλ του Τιάγκο πέρασε δίπλα από τα δοκάρια.


Στο 68΄ όμως οι Άγιοι Ανάργυροι σε μία φάση που βγήκε από συνδυασμό παικτών η μπάλα έφτασε στο πόδι του Κανελλόπουλου που είχε περάσει πριν λίγο ως αλλαγή και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 παγώνοντας τον Ταρλά. Οι γηπεδούχοι πάντως φώναξαν για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.



Οι παίκτες των Αγίων Αναργύρων πανηγυρίζουν το γκολ της ομάδας τους
Μετά το γκολ ο Αιολικός προσπάθησε να αντιδράσει έχοντας τεράστια ευκαιρία στο 74΄ με τον Σεφουλάι που έκανε σουτ το οποίο πάντως έφυγε πάνω από τα Δοκάρια. Όσο περνούσαν τα λεπτά οι Μυτιληνιοί βγήκαν μπροστά χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα πέρα από ένα σουτ του Τσουβαλτσίδη στο 90+1 που έφυγε δίπλα από τα δοκάρια, ενώ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βεζυρτζόγλου ήταν αυτός που προσπάθησε να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε. Απεναντίας οι Άγιοι Ανάργυροι είχαν καλή στιγμή στο 90+6 για το 0-2 αλλά το δυνατό σουτ του Κανελλόπουλου αποκρούστηκε από τον Ζαχαρή.

 


Τίποτα δεν άλλαξε με τον Αιολικό να δέχεται την ήττα και πλέον τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται δύσκολα σε ότι αφορά τη δεύτερη θέση αν και η διαφορά είναι μόλις τέσσερις βαθμούς, με τα παιχνίδια κόντρα σε Πανθηραικό και Χαλκίδα να είναι καθοριστικά και θα κρίνουν πολλά. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το παιχνίδι δεν αγωνίστηκε ο Άρης Λαμπράκης που έμεινε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή.

Οι συνθέσεις:

Αιολικός (Απ. Στύλος) Ζαχαρής, Τσουβαλτσίδης, Κρητικός, Τάχιας, Βαλιός, Κατσίκης (85΄ Αδαμόπουλος), Βουτσιώτης, Διαμαντίδης (60΄ Παλαμουτσής), Θ. Ποτουρίδης (60΄ Βεζυρτζόγλου), Τιάγκο, Σεφουλάι (75΄ Παπαδόπουλος)

Άγιοι Ανάργυροι (Ισ. Σταυριανός) Χατζηεμμανουήλ, Οικονόμου, Μανδύλης, Ανδρέου, Χρόνης, Μαρτίνος, Νταουτάι (63΄ Τουλουβασίλης), Γκεμίσης, Κολλάς (83΄ Κοντιζάς), Δωροβίνης (71΄ Ζαχαρός), Καζβιρόπουλος (67΄ Κανελλόπουλος)

Γ΄ Εθνική, 7ος όμιλος
Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Θύελλα Καμαρίου - Κόρινθος 0-1
Αιολικός - Άγιοι Ανάργυροι 0-1
Αιγάλεω - Άγιος Ιερόθεος 3-2
Χαραυγιακός - Ηλυσιακός 0-0
Καλλιθέα - Απόλλων Ερέτριας 4-0
Χαλκίδα - Πανθηραικός 1-1

Βαθμολογία σε εννέα αγώνες

1. Αιγάλεω  25  19-8
2. Ηλυσιακός  18  10-4
3. Άγιοι Ανάργυροι  16  6-3
4. Αιολικός  14  10-8
5. Πανθηραικός  13  13-10
6. Χαλκίδα  12  8-9
7. Άγιος Ιερόθεος  11  14-11
8. Θύελλα Καμαρίου  11  15-14
9. Καλλιθέα  8  5-5
10. Κόρινθος  8  5-12
11. Χαραυγιακός  6  4-8
12. Απόλλων Ερέτριας  4  3-20

 

πηγη: scorelesvos.gr

Μοιράσου το άρθρο!