Αθλητικά

27/05/2013 - 20:13

Επιτυχίες της Λέσβου στο 4ο Φεστιβάλ Μπρίτζ Άσσου Τουρκίας

Επιτυχίες της Λέσβου στο 4ο Φεστιβάλ Μπρίτζ Άσσου Τουρκίας

21 παίκτες του Μπρίτζ μαζί με φίλους και συγγενείς, ξεκίνησαν την Πέμπτη 23 Μαΐου για την Άσσο της Τουρκίας, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 4ο Φεστιβάλ Μπρίτζ Άσσου, με εξαιρετική διάθεση και κέφι να αγωνιστούν όσο καλύτερα μπορούσαν και να ευχαριστηθούν τον αγώνα και την εκδρομή.
Η πρώτη μέρα των αγώνων έληξε δίνοντας στον ΣΛΑΜ την πρώτη επιτυχία με το ζεύγος Μανιάτη Μυρσίνη και Κίνδερλη Πηνελόπη να κατακτούν την πρώτη θέση στην κατηγορία γυναικών και την 9η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 51 ζευγαριών.
Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν την δεύτερη μέρα των αγώνων, με την πρώτη θέση γυναικών για το ζευγάρι Καλλιόπη Μπάμπου και Αντιγόνη Φλωρά και την 8η θέση στη γενική κατάταξη αλλά και την πρώτη θέση του άξονα Βοράς Νότος με το ζευγάρι Μαστραντωνάκης Γιώργος και Ουζουνέλλη Μένη που κατέκτησαν την 3η θέση στη γενική κατάταξη μεταξύ 54 ζευγών.
Τον θρίαμβό τους στη κατηγορία Γυναικών επανέλαβαν οι Μπάμπου – Φλωρά και την τρίτη ημέρα των αγώνων κατακτώντας την πρώτη θέση και την 13 στη γενική κατάταξη μεταξύ 54 ζευγών.
Τώρα ξεκινάει εντατικά η προετοιμασία του Συλλόγου για την διοργάνωση του 5ου Φεστιβάλ Μπρίτζ Ελληνοτουρκικής Φιλίας, που θα γίνει στις 26-30 Ιουνίου 2013 στη Μυτιλήνη, υπο την αιγίδα της Ελληνική Ομοσπονδίας Μπρίτζ και της Τουρκικής Ομοσπονδίας Μπρίτζ.

Μοιράσου το άρθρο!