Αθλητικά

26/10/2019 - 06:04

Έργα ανάπλασης και εξωραϊσμού των αθλητικών εγκαταστάσεων

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης και εξωραϊσμού των αθλητικών εγκαταστάσεων, που βρίσκονται στον αύλειο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου Μυτιλήνης και στις οποίες συμπεριλαμβάνονται  γήπεδα αντισφαίρισης, καλαθοσφαίρισης και χειροσφαίρισης.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019, συνεργείο της αντιδημαρχίας καθαριότητας του δήμου Μυτιλήνης, απομάκρυνε από τις εγκαταστάσεις την κατεστραμμένη περίφραξη και τα φθαρμένα υλικά και τις επόμενες ημέρες ξεκινά η τοποθέτηση της νέας περίφραξης και η επισκευή των πυλώνων φωτισμού. Το έργο, θα ολοκληρωθεί με την επίστρωση του νέου τάπητα των γηπέδων και την γραμμογράφησή τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα αντισφαίρισης , δίνεται η δυνατότητα διεξαγωγής πανελληνίου πρωταθλήματος και αγώνων των κατηγοριών Ε2 και Ε3.

Επίσης, αναβαθμίζεται και καθίσταται λειτουργικό και το ανοιχτό γήπεδο χειροσφαίρισης.

Να σημειωθεί ότι τόσο ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, όσο και οι υπάλληλοι του Νομικού έδρασαν άμεσα, ώστε να ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες και οι δύο αθλητικοί χώροι ν  αποδοθούν στους αθλούμενους της Λέσβου. Έτσι, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του 11ου  κατά σειρά Διεθνούς Τουρνουά Τένις  “ Mytilene Tournament  ”, η Μυτιλήνη θ  αποκτήσει άλλα δύο σύγχρονα γήπεδα αντισφαίρισης, στα οποία θα μπορούν ν  αθλούνται και ν΄  αγωνίζονται οι αθλήτριες και οι αθλητές των σωματείων της Λέσβου, καθώς και πολίτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση των γηπέδων αντισφαίρισης.

Μοιράσου το άρθρο!