Αθλητικά

25/02/2024 - 08:56

Εταιρία προσφέρει αποδόσεις για αγώνες τρακτέρ και φορτηγών!

Μία ενδιαφέρουσα είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες από τις ΗΠΑ, αφού γνωστή στοιχηματική εταιρία θα προσφέρει αποδόσεις προς στοιχηματισμό για τους αγώνες τρακτέρ και μεγάλων φορτηγών. 

Αν και ακούγεται περίεργο στο άκουσμα των παικτών σε κάποιες χώρες του κόσμου, οι αγώνες των φορτηγών και των τρακτέρ έχουν απήχηση στο κοινό και είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η εταιρία Full Pull θα προσφέρει για στοιχηματισμό τους συγκεκριμένους αγώνες στο κοινό της μέσω της νέας της εφαρμογής για κινητά!

Διαβάστε επίσης: Στοιχηματικές εταιρίες bonus – Οι καλύτερες προσφορές της μέρας!

Μάλιστα αυτή η απόφαση πάρθηκε, αφού έρευνες της εταιρίας έδειξαν πως υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι του κοινού το οποίο ελκύεται από το συγκεκριμένο ατομικό αγώνισμα. 

Πάντως ακόμα η Full Pull δεν έχει διευκρινίσει τον τύπο των στοιχημάτων που θα προσφέρει στους ενδιαφερόμενους παίκτες, ενώ λογικά η πρεμιέρα του όλου εγχειρήματος θα γίνει με τους ειδικούς αγώνες των ΗΠΑ από τις 23 Μαρτίου μέχρι και τις 19 Ιουλίου. 

Πρέπει να τονιστεί πως οι αγώνες τρακτέρ και μεγάλων φορτηγών έχουν ένα ειδικό κοινό το οποίο ασχολείται και το έχουν αναδείξει κυρίως στις ΗΠΑ σε ένα από τα πιο σημαντικά ατομικά αγωνίσματα, ενώ στους χώρους που διεξάγεται, συγκεντρώνονται δεκάδες χιλιάδες άτομα για να το παρακολουθήσουν από κοντά!

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Μοιράσου το άρθρο!