Αθλητικά

26/09/2022 - 08:39

Ευχαριστίες για το Διεθνές τουρνουά τένις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

Ευχαριστίες για το Διεθνές τουρνουά τένις.

COSMOTE MYTILENE JUNIOR CUP U18 2022

 

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Λέσβου, το ΔΣ, τα αθλούμενα μελή του και οι πρωταθλητές του ,αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν την Περιφερειακή αρχή Β. Αιγαίου κ συγκεκριμένα  τον  Περιφερειάρχη  Κωνσταντίνο Μουτζούρη ,τον Εκτελεστικό Γραμματέα κ Αλατζά Απόστολο, τους Αντιπεριφερειάρχες κ Δημήτρη Κουτσουμπά, κ Πανάγο Κουφέλο και κ Παναγιώτη Χριστόφια ,για την οικονομική κ ηθική στήριξη του Ομίλου, καθώς και  για την σχεδόν καθημερινή τους παρουσία  στις αθλητικές εγκαταστάσεις τένις  του ομίλου Αντισφαίρισης Λέσβου. Επίσης να ευχαριστήσουμε   τον  Αντιδήμαρχο κύριο  Ιωάννη Βατό, για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξε ώστε ο θεσμός αυτός να παραμείνει ζωντανός.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την COSMOTE ως μεγάλο χορηγό που κάθε  χρόνο μας στηρίζει οικονομικά κ τον εκπρόσωπο του κ Ευστράτιο Παραμακαρίου.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΦΟΑ – Ομοσπονδία , για το αθλητικό υλικό που μας παρείχε.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον εμπορικό σύλλογο Καλλονής , για τα συμπληρωματικά νερά που παρείχε στους αθλητές .

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την φυτόπολης κ  Γιασιά Δημήτρη κ το ανθοπωλείο M & B  flower art.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστούμε όλο το φίλαθλο κοινό του νησιού μας , που έδωσε το παρόν ,όλες αυτές τις ημέρες καθώς κ τους εθελοντές που βοήθησαν με το καλύτερο  δυνατό τρόπο.

Η από κοινού  προσπάθεια  που καταβάλει, εδώ και πολλά χρονιά  ο Όμιλος μας ,έχει σαν στόχο, την προαγωγή του υγιούς αθλητισμού , την τουριστική προβολή , την οικονομική τόνωση του νησιού μας και τέλος την παραμονή της Μυτιλήνης εντός του Διεθνούς  αθλητικού  χάρτη, με την τέλεση  αγώνων  υψηλού  επίπεδου, παρακάμπτοντας τα διάφορα  προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας .

Μοιράσου το άρθρο!