Αθλητικά

22/03/2023 - 11:18

Ευχαριστήρια Επιστολή Αιολικού προς Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη απέστειλε η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του κατά την 8ήμερη παραμονή της ομάδας μας στη Μυτιλήνη, προκειμένου να αγωνιστεί στους διαδοχικούς αγώνες του Κυπέλλου Λέσβου και της Γ΄Εθνικής.

Αναλυτικά, το κείμενο της επιστολής:

Αγαπητέ κ. Μουτζούρη, 

Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός και ειδικά ο Πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Δημήτριος Αντωνάκας αισθάνονται την ανάγκη να σας ευχαριστήσουν προσωπικά για όλα όσα φροντίσατε ως Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου κατά την 8ήμερη διαμονή μας στη Λέσβο, προκειμένου η ομάδα μας να ανταπεξέλθει στις αυξημένες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο Κύπελλο Λέσβου.

Είναι πάντοτε ευχάριστο να διαπιστώνουμε πως οι άνθρωποι που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης, όχι μόνο αφουγκράζονται τα ποικίλα προβλήματα που βιώνουν οι αθλητικοί σύλλογοι που εκπροσωπούν τα νησιά μας στις εθνικές κατηγορίες σε μια τόσο απαιτητική περίοδο, αλλά ανταποκρίνονται κιόλας στις ανάγκες τους, αποδεικνύοντας την ευαισθησία από την οποία οφείλουν να διακατέχονται οι τοπικοί άρχοντες.

Σας ευχαριστούμε θερμά και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε την Κυριακή (26/3, 15:00) στο Στάδιο Μυτιλήνης, στον επερχόμενο κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Μυκόνου, στη μεγάλη μάχη κορυφής του 4ου Ομίλου στη Γ’ Εθνική, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου προς τη Super League 2.

Με εκτίμηση,

Για τον ΑΕΠΣ Αιολικός

Μοιράσου το άρθρο!

geotee