Αθλητικά

06/09/2015 - 07:25

Φιλική νίκη με Μανούσο για Καλλονή

Μ

ε τους Κενάν Μπαργκάν και Αλέξανδρο Χιντασέλι να πραγματοποιούν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με τη φανέλα της Καλλονής, η ομάδα της Μυτιλήνης επιβλήθηκε σε φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0. 

 
Το γκολ πέτυχε ο Γιώργος Μανούσος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 48’, με τους γηπεδούχους να δείχνουν «σφυγμό» μετά τα πρώτα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στη Super League. 
 
Σημειώνεται ότι η Καλλονή δεν είχε στη διάθεσή της τους Χογκ και Γουέρε που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. 
 
Καλλονή: Δαύκος, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Βαλιός (86' Ευαγγελιδάκης), Καλτσάς, Κειτά (58' Γιουκαρής), Κρολ, Γεωργίου (90' Χιντασέλι), Ελλακόπουλος (82' Λαμπράκης), Μανούσος (80' Χατζηδημητρίου), Μπουρούς (63' Μπαργκάν). 
 
Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης (46' Αποστολίδης), Πάνος, Βαλεριάνος (60' Γκόλιας), Κύργιας (60' Γκότοβος), Δεληζήσης, Φατιόν (78' Καλλέργης), Παρπέξ (60' Ψιάνος), Φαρινόλα (32' Λαγός), Αλμπάνης (66' Συμελίδης), Βάντερσον (75' Πολίτης), Κρητικός (60' Τζιώρας). 
 
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης δήλωσε: 
 
«Ήταν ένα παιχνίδι στο πλαίσιο των αγώνων που ζητάμε για να βρούμε καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα η οποία πρωταγωνιστεί και θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στο πρωτάθλημα της Football League. 
 
Εμείς για 60 λεπτά είχαμε καλό ρυθμό, είχαμε ευκαιρίες, κάναμε ένα γκολ και δημιουργήσαμε πλαγιοκοπήσεις που θέλουμε να είναι ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είδαμε κάποιους παίκτες σε διαφορετικές θέσεις να αποδίδουν σε καλό βαθμό και δώσαμε την ευκαιρία και σε νέα παιδιά να πάρουν χρόνο συμμετοχής. 
 
Από το χρονικό σημείο όπου έγιναν οι πολλές αλλαγές και μετα έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Σήμερα βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα. Ήταν ένα παιχνίδι με μία δυνατή ομάδα όπως ο Απόλλωνας που μας βοηθάει να είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη».  

Μοιράσου το άρθρο!