Αθλητικά

06/01/2013 - 20:40

Φωκικός - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

Φωκικός - ΑΕΛ Καλλονής 0-0

&n

bsp;

Αν και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κόντρα στον Φωκικό η ομάδα της ΑΕΛ Καλλονής δεν κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη φέρνοντας "λευκή" εκτός έδρας  ισοπαλία για την 15η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ. Από τις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Άμφισσας παρακολούθησε το παιχνίδι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης.
 
Οι ποδοσφαιριστές του Μπάμπη Τεννέ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛΚ μας, έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας σε όλους τους χώρους την ομάδα του Φωκικού η οποία δεν απείλησε ιδιαίτερα την εστία τον Μάππα.
 
Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛΚ μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι απειλώντας μάλιστα στο πρώτο δεκάλεπτο την εστία του Φωκικού με δύο κόρνερ των Λεοζίνιο και Μανουσάκη στα οποία χρειάστηκε η συνδρομή του τερματοφύλακα της ομάδας της Άμφισσας για να αποσοβηθεί ο κίνδυνος. Με υπερένταση έδιωξε ο τερματοφύλακας Γεωργίου και το πολύ καλό σουτ του Σιλιγαρδάκη καθώς και το φάουλ που εκτέλεσε ο αρχηγός μας Μιχάλης Κριπιντίρης στο 34'.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε περισσότερο ρυθμό. Από το 50' ο Φωκικός έπαιζε με 10 παίκτες καθώς ο Λίτσος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Η πιο αξιόλογη φάση για την ομάδα μας στο δεύτερο 45λεπτο ήταν το τετ-α-τετ του Αντώνη Γιόνδη με τον Γεωργίου να σώνει την εστία του στο 84'.
 
Τώρα η ομάδα μας επιστρέφει στη βάση της και από αύριο ξεκινά την προετοιμασία της για το ματς της ερχόμενης Κυριακής με την Λάρισα για την 16η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ.
 
Συνθέσεις
 
Φωκικός (Π.Δημητρίου): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Λίτσος, Παπαζούδης, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Θέος(54΄Εσόνο), Ευσταθίου(89' Αργυρός), Ταμπάκης(65' Λουκίνας), Γκομές.
 
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Χ.Τεννές): Μάππας, Χωριανόπουλος(81' Γάλας), Σερφά, Αναστασιάδης, Μαιστόροβιτς, Κριπιντίρης, Λεοζίνιο, Μανουσάκης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης, Γιόνδης.

Μοιράσου το άρθρο!