Αθλητικά

14/05/2023 - 11:00

Γιορτή της Μητέρας στη Μυτιλήνη με τρέξιμο... ! ! !

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου συνδιοργανώνει με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Μυτιλήνης την 2η Γιορτή της Μητέρας ‘Τρέξε για την Ζωή’ την προσεχή Κυριακή 14 Μαΐου στις 11.00 π.μ. στον πεζόδρομο ‘Τσαμάκια’. Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρέξιμο ή περπάτημα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα και στοχεύει στην ανάδειξη της αξίας της ημέρας, των ωφελειών στην υγεία από την άσκηση, στην προαγωγή του αθλητικού μη ανταγωνιστικού πνεύματος, καθώς επίσης και στην προβολή και ανάδειξη της περιοχής ‘Τσαμάκια’ ως χώρου ψυχαγωγίας, αθλητισμού και πολιτισμού στην καρδιά της πόλης της Μυτιλήνης.

 

Στην εκδήλωση συμμετέχουν: ΡΟΖ Δύναμη-Σύλλογος Γυναικών με Νεοπλασία και Φίλων Εθελοντών, Ομάδα Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Σύλλογος Καρκινοπαθών Λέσβου, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Μυτιλήνης, Σύλλογος Πελοποννησίων Λέσβου ‘Ο Μωριάς’, Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης, Σύλλογος Ασπίδα καταστημάτων εστίασης και ψυχαγωγίας Μυτιλήνης, Συνεξέλιξη-Σύλλογος γονέων και φίλων ανθρώπων με αυτισμό, Κέντρο ΑμεΑ ‘Κυψέλη’, Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Μυτιλήνης, Όμιλος Κλασικού Αθλητισμού Μυτιλήνης, Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Λέσβου, Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού-Τοπικό Τμήμα Μυτιλήνης, Μουσικό Μέγαρο Πρασίνου Παιδικός Σταθμός.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν: Ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Λέσβου, Χαμόγελο του Παιδιού Λέσβου, Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Μυτιλήνης.

Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετάσχετε στη δράση μας.

α

 

Μοιράσου το άρθρο!