Αθλητικά

19/11/2019 - 06:12

Το γήπεδο των Λουτρών Μυτιλήνης απέκτησε τουαλέτες!

Ένα χρόνιο αίτημα της κοινότητας Λουτρών του δήμου Μυτιλήνης, βρήκε τη λύση του σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρόβλημα που αφορούσε στην έλλειψη τουαλετών στο δημοτικό γήπεδο Λουτρών.

Τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 τοποθετήθηκαν οι λυόμενες τουαλέτες, οι οποίες, αγοράστηκαν από το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του δήμου Λέσβου, με απόφαση του προέδρου του, Σταύρου Ψαρρόπουλου και των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

Να σημειωθεί ότι, από τη λήψη της απόφασης  έως και την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με την τοποθέτηση του οικίσκου τουαλετών,  μεσολάβησε διάστημα επτά μηνών.

Η τοποθέτηση των τουαλετών καθιστά το γήπεδο Λουτρών ένα από τα πληρέστερα γήπεδα στη Λέσβο, καθώς, όπως είναι γνωστό, το οξυμένο πρόβλημα της έλλειψης τουαλετών, δημιουργούσε πρόβλημα στους θεατές στο να παρακολουθήσουν ένα αγώνα, ιδιαίτερα στις γυναίκες και στα άτομα με αναπηρία.

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές, στον λυόμενο οικίσκο συμπεριλαμβάνονται δύο τουαλέτες για γυναίκες, δύο γι΄ άνδρες και μία γι΄ άτομα με αναπηρία.

 Πλέον, η διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων στο δημοτικό γήπεδο Λουτρών θα γίνεται χωρίς προβλήματα για τους θεατές, ιδιαίτερα, σε μία περίοδο που οι γυναικείες ομάδες, πιθανόν, ν΄  αγωνίζονται στο γήπεδο Λουτρών.  

Μοιράσου το άρθρο!