Αθλητικά

24/03/2012 - 21:23

"Χ" για τον Αιολικό στη Βάρη

yle="text-align:justify;">Ιδανικός αυτόχειρας ο Αιολικός, "κόλλησε" στο ισόπαλο 0-0 απέναντι στον Αστέρα Βάρης και δεν εκμεταλλεύτηκε έτσι το ρεπό του Αχαρναϊκού για να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 9ου ομίλου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα. 

Η ομάδα της Μυτιλήνης ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλό της, όμως η υπεροχή της αποδείχθηκε φλύαρη και από τη στιγμή που δε σκόραρε, θα πρέπει να αισθάνεται και ευχαριστημένη που στο τέλος δεν έχασε το ματς, κάτι που έχει συμβεί αρκετές φορές φέτος.
Ο Δημήτρης Σπανός αντιμετώπισε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με την ίωση του Κάρδαρη, ο οποίος ανέβασε πυρετό και έμεινε στο ξενοδοχείο, αλλάζοντας τα πλάνα του για την 11άδα και βάζοντας τον Βούρο να αγωιστεί σε θέση κεντρικού χαφ.
Ο Αιολικός είχε την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε να φτάσει απειλητικά προς την εστία του Αστέρα Βάρης, όμως η επιπολαιότητα του στην τελική προσπάθεια αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Θανόπουλου έφερε το ισόπαλο 0-0.
Στο Α' Ημίχρονο, σε τέσσερις περιπτώσεις, οι Μυτιληνιοί έφτασαν κοντά στο γκολ, αρχικά με τον Μίχο (12'), εν συνεχεία με τον Τσουλάκο (15') και στη λήξη του 45λεπτου με τον Μουρατίδη (42' και 45') χωρίς αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, όμως την καλή ευκαιρία του Μουστόγιαννη (61') διαδέχθηκε μια ακόμα καλύτερη για τον Αστέρα Βάρης με το σουτ του Παπαδημητρόπουλου να αποκρούεται από τον Αθαναόσπουλο (69'). Το τελευταίο τέταρτο του αγώνα είχε καλό ρυθμό, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση για κάποια από τις δύο ομάδες, με τους τερματοφύλακες να αναδεικνύονται γενικά πρωταγωνιστές της αναμέτρησης αφού απομάκρυναν κάθε κίνδυνο, πριν απειληθεί ουσιαστικά η εστία τους.
Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ανούσου, βρήκε εκτός εαυτού τον προπονητή του Αιολικού Δημήτρη Σπανό, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας της Μυτιλήνης που βρέθηκαν και στο Γήπεδο της Βάρης χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές, παρά το γεγονός πως χάθηκαν δύο ακόμα βαθμοί.
 
Συνθέσεις
 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ: Θανόπουλος, Κόζης, Καφάσης, Πλίτσης, Σκουρλής, Μητροφάνης, Πιτταράς, Παπαδημητρόπουλος, Ξυντάρας (70' Γκίκας), Παπαδόπουλος (90' Στυλιανόπουλος), Περγιαλής

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Ντζιμάνης, Καπταγιάννης, Ζώνας, Αποστολίδης, Βούρος, Μίχος, Καδής (64' Μιχαλάκης), Τσουλάκος, Μουστόγιαννης (84' Χατζηκυριάκος), Μουρατίδης

 
Πηγή: Sporlesvos.gr
 
------------------
 
Βαθμολογία:
Σημείωση Lesvosnews: επιλέξαμε   φωτογραφία για το σημερινό αγώνα το μικρότερο φίλαθλο του Αιολικού για να δώσουμε ένα αισιόδοξο μήνυμα κόντρα στα επεισόδια που γίνονται στις μεγαλύτερες κατηγορίες ποδοσφαίρου.
Μακάρι αυτοί οι φίλαθλοι να υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. 
 
Η φωτογραφία είναι από το  http://aiolikosmytilinis.blogspot.com/

Μοιράσου το άρθρο!